BOTC Hondendeken auto – Autodeken achterbank of bagageruimte voor honden – Zwart

- 10%

 26,95

Geschikt voor in de auto

Ja

Kleur

Zwart

Materiaal

Polyester, Polyetheen

Product breedte

130 cm

Product gewicht

1400 g

Product hoogte

2 cm

Product lengte

140 cm

Speciaal voor puppies

Nee

Type dier

Hond

Verpakking breedte

150 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

200 mm

Verpakkingsgewicht

1500 g

Wasvoorschrift

Niet wassen

Waterdichtheid

Waterdicht

EAN

8721049700479

Categorieën

Dieren Honden Onderweg Autodekens

Merk

BOTC

Laatst geupdate op september 7, 2024 12:46 am
SKU: 9300000162781842 Categorie:
Uw recensie toevoegen

BOTC bench autostoelhoes is gemaakt van opgewaardeerde stof met een waterbestendige coating, het gebruikt ook warm persen technologie in plaats van quilten, zonder naaldgaten om lekken van water te voorkomen. Onze autostoelhoezen voor honden beschermen je stoelen tegen modder, water en vacht, voorkomen tegelijkertijd dat je huisdier wegglijdt en zorgen ervoor dat je huisdier zich net zo comfortabel voelt alsof hij op zijn onderlegger slaapt.

Je hoeft je geen zorgen meer te maken over goedkope hondenachterbankhoezen die je stoelen verpesten. Bovendien zit er geen rits in het midden van deze nieuwe versie achterbankbekleding.

de zijflappen bieden rondom bescherming voor een leren autostoel. Met de zijflappen kan de hoes de zijkanten van je stoel beschermen tegen krassen.

Past perfect bij je auto

Voorziet je huisdieren van comfort terwijl het interieur van je auto beschermd blijft tegen krassen, vacht en urine (100% waterdicht).

Ook perfect als bescherming tegen schade veroorzaakt door baby-autostoeltjes. En voor kinderen kan het de achterbank beschermen tegen gemorst voedsel en sap.

Multifunctioneel

Biedt toegang tot de autostoel via 4 openingen met klittenband. Deze hondenbench hoes voor de achterbank is ontworpen met anti-slip gaas, duurzamer en zachter. Met deze bench autostoelhoes kun je de achterbank altijd delen met je huisdier.

Bescherming van de autostoel

De hondenautostoelhoes beschermt je autostoel tegen krassen. Alle haren en vuil blijven achter op het oppervlak van de autostoelhoezen voor honden. Ondertussen voorkomt het krassen op de leren bank wanneer de hond erin springt.

Gemakkelijk te installeren en schoon te maken

Met 2 duurzame gespen met snelsluiting, 2 verstelbare riemen en 2 stoelankers kun je deze hoes voor autostoelen gemakkelijk in een paar seconden installeren. Gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek, stofzuiger of waterdouche.

Perfect voor honden en kinderen:

Onze achterbankhoes voor honden biedt je hond comfort en houdt je binnenbekleding weg van hondenkrassen, vacht en urine.

En de autostoelhoes wordt ook gebruikt voor kinderen om je achterbank te beschermen tegen sap en modder. Reis in vrede samen met je huisdieren en kinderen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BOTC Hondendeken auto – Autodeken achterbank of bagageruimte voor honden – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BOTC Hondendeken auto – Autodeken achterbank of bagageruimte voor honden – Zwart
BOTC Hondendeken auto – Autodeken achterbank of bagageruimte voor honden – Zwart

 26,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo