VITALstyle Dental Care – Gebitsverzorging Hond – Tandverzorging – Voorkomt Tandsteen Opbouw – Met o.a. Granaatappel & Pepermuntolie – 250 ml

 20,95

EAN

8711731041034

Product gewicht

0.25 kg

Leeftijd dier

Elke levensfase

Speciaal voedingsdoel

Geen speciaal voedingsdoel

Fabrikant Adres

Ecomunitypark 1, 8431 SM Oosterwolde

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit 0.07%, ruw vet 0.1%, ruwe as 0.5%, ruwe celstof 0.1%, vocht 88%

Toevoegingsmiddelen

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische stoffen 42000 mg: o.a. granaatappel (20000 mg), pepermuntolie (6000 mg).

Voedingsadvies

Verdeel de siroop gelijkmatig over het voer of door het drinkwater. Dental Care is dagelijks te voeren. Een halve eetlepel is 5 ml. Dosering per dag:, 25 kg : 15 ml, Schudden voor gebruik. Koel, droog en donker bewaren. Dental Care bevat zichtbare algendeeltjes.

Voedingswaarde

Fructo-oligosacchariden, algenmeel (gehydrolyseerd) 2%.

Aantal consumenteneenheden CE

1

Verpakkingsgewicht

250 g

Categorieën

Dieren Honden Hondenvoer & Snacks Brokken

Gewicht verpakking

Tot 1 kg

Levensfase hond

Elke levensfase

Merk

VITALstyle

Speciale voeding

Geen speciaal voedingsdoel

Laatst geupdate op maart 26, 2024 9:43 pm
SKU: 9300000145030844 Categorie:
Uw recensie toevoegen

DÉ ONDERSTEUNING VOOR HET GEBIT VAN HONDEN

Dental Care is een aanvullend diervoeder voor honden vanaf 1 jaar. Het draagt bij aan het behoud van een sterk gebit, de werking van het tandvlees en het draagt bij aan het voorkomen van de opbouw van tandsteen. Het geeft tevens een frisse adem. Dental Care bevat een unieke mix van krachtige stoffen uit kruiden zoals granaatappel en pepermuntolie.

WANNEER DENTAL CARE?

  • Bij een stinkende adem
  • Wanneer je veel natvoer voert
  • Als extra dagelijkse ondersteuning voor het gebit

TIP

Is je hond niet gewend aan vloeibare supplementen of de smaak van kruiden? Dan kan het best even wennen zijn! Begin met een lage dosering en meng het goed met de voeding. Je kunt de dosering steeds wat verhogen om je hond aan de smaak te laten wennen. Of meng het door natvoeding. Onweerstaanbaar lekker!

DE KRACHT VAN KRUIDEN

Planten en kruiden, maar ook bomen en algen, bevatten allerlei stoffen die een specifieke werking hebben in het lichaam van mens en dier. Al eeuwen wordt hier gebruik van gemaakt. Er bestaat dus veel kennis en ervaring over de werking van planten en kruiden bij bepaalde behoeften. De laatste jaren wordt ook steeds meer wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de precieze werking van planten en kruiden. Kruiden ondersteunen de organen en dus ook de spijsvertering. Een gezonde darmflora draagt bij aan een blijvend gezonde hond van jong tot oud. Bij VITALstyle vind je niet alleen supplementen voor de hond met krachtige kruiden, maar ook complete voedingen. Al onze hondenbrokken en natvoeding bevatten toegevoegde kruiden die een perfecte aanvulling zijn op de behoeften van de hond. Alle VITALstyle hondensupplementen zijn dan ook te combineren met de VITALstyle hondenbrokken en natvoer.

TOEVOEGINGSMIDDELEN PER KG

Sensoriële toevoegingsmiddelen: Mix van natuurlijke aromatische stoffen 42000 mg: o.a. granaatappel (20000 mg), pepermuntolie (6000 mg).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0.07%, ruw vet 0.1%, ruwe as 0.5%, ruwe celstof 0.1%, vocht 88%

Dental Care is een Vegan, graan-, gluten- en GMO-vrij recept.

WAT ZIT ER IN DENTAL CARE?

Fructo-oligosacchariden (FOS): Prebiotische vezels die gunstige bacteriën ondersteunen.

Algenmeel: Is van belang voor het behoud van sterke tanden.

Granaatappel: Draagt bij aan het behouden van schone tanden.

Pepermuntolie: Voor een frisse adem en het behouden van een sterk gebit.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VITALstyle Dental Care – Gebitsverzorging Hond – Tandverzorging – Voorkomt Tandsteen Opbouw – Met o.a. Granaatappel & Pepermuntolie – 250 ml”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VITALstyle Dental Care – Gebitsverzorging Hond – Tandverzorging – Voorkomt Tandsteen Opbouw – Met o.a. Granaatappel & Pepermuntolie – 250 ml
VITALstyle Dental Care – Gebitsverzorging Hond – Tandverzorging – Voorkomt Tandsteen Opbouw – Met o.a. Granaatappel & Pepermuntolie – 250 ml

 20,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo