Balense® Hondenloopplank – Hondentrap – Loopplank hond – Inklapbaar – Geschikt voor auto & trappen – Hondentrapje voor middelgrote en grotere rassen

 87,99

EAN

5419980121851

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Verpakkingsinhoud

x1 loopplank opvouwbaar zwart x1 speelgoed

Product lengte

156 cm

Product breedte

40 cm

Product hoogte

8 cm

Product gewicht

4.9 kg

Verpakking breedte

45 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

79 cm

Verpakkingsgewicht

5400 g

Categorieën

Dieren Honden Onderweg Loopplanken

Merk

BALENSE

Laatst geupdate op augustus 7, 2024 12:12 am
SKU: 9300000042705675 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ben jij op zoek naar een hondenloopplank? Heeft jouw hond moeite met zijn achterhand?
Is er sprake van gewrichtspijn of is hij/zij onstabiel? Een loopplank kan jouw hond verlossen
van een zeer vervelende sprong in een auto of op een hoge trap. De pijn kan zo vervelend
worden waardoor jouw hond op den duur niet meer de auto in wil stappen. Vooral bij
middelgrote rassen als grotere hondenrassen komt dit vaak voor.

Wij van Balense® hebben de oplossing. Samen met hondenexperts is er gekeken wat het beste voor honden en het advies is daarom aan om vanaf het moment dat je hond moeite krijgt een loopplank, dit aan te schaffen en of preventief hiermee te beginnen vanaf pup af aan. Door middel van onze Balense® hondenloopplank kan je dit probleem direct aanpakken en zo jouw hond preventief zijn gewrichten ontlasten, slijtage verminderen en het gebruik van een loopplank aanleren.

Waarom onze Balense® hondenloopplank?

✅ Loopvlak & structuur: De anti-slip oppervlakte van de loopplank zorgt ervoor dat jouw hond zich goed omhoog kan werken, zelfs met een steile helling. Daarnaast heeft de loopplank een honinggraat structuur waardoor het zeer stevig is waar en wanneer je het ook gebruikt.

✅ Compact en Robuust: Vanwege zijn inklapbare design, past het in de gemiddelde kofferbak en kan het overal mee naartoe (79cm ingeklapt). Daarnaast neemt het minder ruimte in dan een gemiddelde hondenloopplank van meer dan 1 meter. Verder is het zeer stevig gebouwd om jouw hond jaren van service te voorzien vanwege zijn robuuste honinggraat design.

✅ Lichtgewicht: De Balense® hondenloopplank weegt 5,4 kilo en kan hierdoor makkelijk gedragen worden en verplaatst worden. Zo kun je het gebruiken voor de auto, maar ook voor een hoge trap.

✅ Hoogwaardig kwaliteit: Balense® vindt het belangrijk dat zijn artikelen duurzaam zijn en lang meegaan. De hondenloopplank is daarom weerbestendig gemaakt en er is alleen maar hoogwaardige materiaal gebruikt. Door zijn stevigheid en herbruikbaarheid is het niet alleen kwalitatief, maar ook makkelijk te reinigen. Uiteraard zijn alle onderdelen eco-vriendelijk en niet giftig voor dieren of mensen.

✅ Multifunctioneel: Vanwege zijn design kan de Balense® hondenloopplank zowel voor de auto als voor hoge trappen gebruikt worden. Dit kan in huis, maar ook buiten. Door zijn antislip uiteinden zorgt dit voor grip waar nodig is. Zo kan de loopplank multifunctioneel gebruikt worden.

Hoe leer ik mijn hond de Balense® loopplank te gebruiken?

In het begin zal jouw hond het raar vinden om op een loopplank te stappen. Uiteraard heeft het tijd nodig om aan te leren dat het de hondenplank zal gebruiken. Wij van Balense® raden aan om de hondenloopplank eerst op de grond te zetten en je hond eroverheen te leiden. Doe dit rustig maar geef je hond ook tijd om eraan te wennen. Een tweede stap is dat je de hondenloopplank op een stoeprand zet zodat het een kleine helling heeft en je hond weer eroverheen leidt. Als dit allemaal goed gaat zonder spanning, kun je nu de loopplank tegen de auto aan zetten en je zult zien dat je hond er makkelijker overheen loopt. Wanneer dit direct tegen de auto wordt aangezet terwijl je hond er nog niet mee bekend is, kan dit voor verwarring zorgen bij jouw hond.

Specificaties:

• Merk: Bakense®

• Kleur: Zwart / Mat Zwart

• Afmeting: Volledige grootte 159cm, ingeklapt 79cm

• Gewicht: 5,4 kilogram

• Design: Honinggraat stabiliteit

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie en dagen je uit om onze robuuste en
compacte hondenloopplank uit te proberen.
Kies daarom vandaag nog voor de Balense® Hondenloopplank en klik op ‘in winkelwagen’ en geniet zo snel mogelijk van jouw nieuwe hulpmiddel voor jouw hond.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Balense® Hondenloopplank – Hondentrap – Loopplank hond – Inklapbaar – Geschikt voor auto & trappen – Hondentrapje voor middelgrote en grotere rassen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Balense® Hondenloopplank – Hondentrap – Loopplank hond – Inklapbaar – Geschikt voor auto & trappen – Hondentrapje voor middelgrote en grotere rassen
Balense® Hondenloopplank – Hondentrap – Loopplank hond – Inklapbaar – Geschikt voor auto & trappen – Hondentrapje voor middelgrote en grotere rassen

 87,99

Dier-benodigdheden.nl
Logo