Voerbak Kat – Automatisch – 1L/2,8KG – Verhoogd – Werkvoorziening – Wit

 94,99

EAN

8721042281555

Kleur

Zwart

Materiaal

Kunststof

Maat

One size

Verpakkingsinhoud

1x Automatische voer en water dispenser

Vorm

Rechthoek

Product lengte

4 cm

Product breedte

7 cm

Product hoogte

7 cm

Product gewicht

0.75 kg

Geschikt voor kittens

Ja

Type dieren

Kat, Hond

Vaatwasserbestendig

Nee

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

7 cm

Verpakkingsgewicht

0.75 kg

Categorieën

Dieren Honden Voer- & Drinkbakken Katten Voer- & Drinkbakken Drinkbakken Drinkbakken

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op augustus 1, 2024 2:19 am
SKU: 9300000161361337 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek onze Fresh Snapf Cat Verhoogde Automatische Kattenvoerdispenser en Drinkfontein voor een betere voedingservaring voor je geliefde kat!

Droge en Natte Scheiding: Dankzij twee kunststof voertabletten houd je droogvoer en natvoer eenvoudig gescheiden, waardoor vocht geen invloed heeft op het voer. Dit zorgt ervoor dat het voer altijd vers en vrij van schimmel blijft. Bovendien stimuleer je met deze scheiding gezonde voedingsgewoonten voor je kat, wat bijdraagt aan zijn algehele gezondheid.

Hoogwaardig Materiaal: Onze Fresh Snapf Cat Verhoogde Dispenser is vervaardigd van hoogwaardig PP in levensmiddelenkwaliteit. Dit materiaal is geur- en smaakloos, en het is absoluut veilig voor de gezondheid van je huisdier. Je kunt met een gerust hart voeden, wetende dat je kat de best mogelijke kwaliteit krijgt.

Uitstekende Kwaliteit: Deze dispenser is ontworpen met een grote diameter verzegelde stofafdekking en een supergrote basis. Hierdoor worden granen moeiteloos en zonder verstoppingen afgegeven. De zwaartekrachtuitgang zorgt ervoor dat de granen soepel stromen, waardoor verstoppingen tot het verleden behoren.

Transparant Venster: Onze automatische kattenvoerdispenser is uitgerust met een transparant venster, waardoor je in één oogopslag het niveau van het voer en water kunt controleren. Met een enorme capaciteit van 1000 ml voor water en 2,8 liter voor granen, voorziet dit systeem in de behoeften van je kat voor minstens een week. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over bedorven voer of een hongerige kat.

Automatische Watervulling: De geïntegreerde drinkfontein voor katten is slim ontworpen met automatische watervulling zodra de waterbal is geplaatst. Het sifonprincipe zorgt voor een stabiel waterpeil zonder overlopen. Je huisdier hoeft niet dagelijks water te krijgen, maar heeft altijd toegang tot schoon vers water.

Zorg ervoor dat je kat de best mogelijke voedingservaring krijgt met onze Fresh Snapf Cat Verhoogde Automatische Kattenvoerdispenser en Drinkfontein. Bestel vandaag nog en geniet van het gemak van een weekvoorziening voor je harige vriend! Geef je kat de zorg en kwaliteit die hij verdient.

Klik nu op “Toevoegen aan winkelwagen” en ervaar het zelf! Je kat of hond zullen je dankbaar zijn.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Voerbak Kat – Automatisch – 1L/2,8KG – Verhoogd – Werkvoorziening – Wit”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voerbak Kat – Automatisch – 1L/2,8KG – Verhoogd – Werkvoorziening – Wit
Voerbak Kat – Automatisch – 1L/2,8KG – Verhoogd – Werkvoorziening – Wit

 94,99

Dier-benodigdheden.nl
Logo