Kentucky Grooming Bag – Size : Grey

 110,09

EAN

5407008892784

Kleur

Blauw, Zwart, Grijs

Type dier

Paard

Verpakkingsgewicht

0 kg

Categorieën

Dieren Boerderijdieren Stalbenodigdheden

Merk

Kentucky

Laatst geupdate op september 16, 2024 1:45 am
SKU: 9300000144881845 Categorie:
Uw recensie toevoegen

– Sterke en ruime tas
– Verstelbare binnenkant voor betere organisatie
– Sterke 600D buitenstof
– Verstelbare riem
– Passend bij de Kentucky-reisproducten

Wat bijzonder is
In deze verzorgingstas kunt u alle verzorgingsbenodigdheden kwijt. Dankzij de verstelbare inzetstukken kunt u de tas indelen zoals u wilt. Door het grote formaat passen zelfs sprayflacons in deze tas.

Stoffen & materialen
Het buitenmateriaal is gemaakt van een sterk 600D polyester. Deze stof is sterk en gemakkelijk te onderhouden. De tussenschotten en klep aan de binnenzijde van de verzorgingstas zijn gemaakt van een gladde vuilafstotende voering, het hoofdvak is gemaakt van een zachte fleece. De verzorgingstas past bij de andere Kentucky reis- en stalproducten.

Vorm & grootte
De binnenkant is verstelbaar met sterke klittenband verdelers. Hierdoor kunt u de tas indelen zoals u wilt. In het hoofdvak kunt u uw borstels, sprayflacons en andere verzorgingsbenodigdheden opbergen. Aan de binnenkant van de klep bevindt zich een apart vak om kleinere spullen in op te bergen. Aan de voorkant bevindt zich een groot vak waarin u zaken als vlechtbanden, draad en naald kunt opbergen. Aan beide zijden bevindt zich een rekbaar gaasvak. De verzorgingstas wordt gesloten met een sterke rits en is voorzien van een afneembare riem met schoudervulling voor gemakkelijk en comfortabel reizen. De tas is verstevigd aan de zijkant, dit geeft de tas extra stevigheid en biedt meer bescherming aan de borstels. De afmetingen van de verzorgingstas zijn 42,5 cm x 32,5 cm x 20 cm (L x H x B)

Onderhoudsgids
De bodem van de tas is voorzien van voetjes zodat de tas niet direct op de grond staat. Om vuil te verwijderen, raden wij u aan een vochtige doek te gebruiken.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Kentucky Grooming Bag – Size : Grey”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kentucky Grooming Bag – Size : Grey
Kentucky Grooming Bag – Size : Grey

 110,09

Dier-benodigdheden.nl
Logo