KNZ Liksteen Jongvee Junior Growth 2 x 10kg

 33,00

Product gewicht

20 kg

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

20 cm

Verpakking lengte

40 cm

Verpakkingsgewicht

20 kg

EAN

0000087158793

Categorieën

Dieren Boerderijdieren Voeding

Merk

KNZ

Laatst geupdate op maart 29, 2024 1:06 pm
SKU: 9200000094989476 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De KNZ® Juniorsteen is speciaal ontwikkeld voor jongvee en voor rundvee dat overwegend gevoederd wordt met ruwvoer. Naast zout, extra magnesium en extra sporenelementen zijn ook vitamines A, D3 en E aan de KNZ liksteen toegevoegd.

Jongvee heeft andere voeding en voedingssupplementen nodig dan het volwassen vee. Tekorten in de voorziening van mineralen en sporenelementen kunnen de gezondheid van uw jongvee ernstig in gevaar brengen. Vergelijkbare risicogroepen zijn zoogkoeien, koeien die geen droogstandmix krijgen en extensief gehouden vee.

De KNZ Juniorsteen verzekert tegen zouttekorten en levert een substantiële bijdrage in de behoefte aan magnesium, sporenelementen en vitamines. Met de Juniorsteen investeert u dus op een verantwoorde manier in de toekomst van uw bedrijfskapitaal.

Dit alles zonder de toevoeging van geur- of smaakstoffen, zodat het dier likt naar natuurlijke behoefte.Het gebruik is daardoor effectief en er is geen verspilling.

Speciaal ontworpen voor jongvee vanaf 6 maanden, maar ook geschikt voor melkvee en andere veestapels Zout stimuleert de eetlust en voorkomt gewichtsverlies. Extra magnesium en ijzer toegevoegd Bevat vitamine A, D3 en E ter stimulering van de groei en een goede voeropname Geen geur- of smaakstoffen toegevoegd; het dier likt naar natuurlijke behoefte Vochtbestendig en vormvast onder alle omstandigheden (stalmilieu / weidemilieu) Gebruiksadvies.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “KNZ Liksteen Jongvee Junior Growth 2 x 10kg”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KNZ Liksteen Jongvee Junior Growth 2 x 10kg
KNZ Liksteen Jongvee Junior Growth 2 x 10kg

 33,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo