Automatisch Kippenluik – Zonder Schuif – Deuropener – Kippenhok met Timer & Lichtsensor – Werkt op Netstroom of Batterij – Kippenhokdeur voor Veilig Kippen Houden

 249,95

EAN

8720938211553

Kleur

Groen

Materiaal

Aluminium, Kunststof

Bevestiging op type materiaal

Hout

Verpakkingsinhoud

Het automatische kippenluik: Dit is het hoofdonderdeel van de verpakking en het apparaat dat het kippenhok automatisch opent en sluit. Lichtsensor: Dit is de sensor die is ingebouwd in het automatische kippenluik en die de zonsopgang en zonsondergang detecteert. Montagebeugel: Dit is de beugel waarmee het kippenluik aan het kippenhok kan worden bevestigd. Schroeven en pluggen: Deze worden gebruikt om de montagebeugel aan het kippenhok te bevestigen. Handleiding: Hierin staat stapsgewijs uitgelegd hoe u de automatische kippenluik kunt monteren en instellen.

Type dier

Kip

Product breedte

15.80 cm

Product hoogte

10.60 cm

Product gewicht

0.80 kg

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Taal handleiding

Nederlands, Universeel

Verpakking breedte

25 cm

Verpakking hoogte

25 cm

Verpakking lengte

25 cm

Verpakkingsgewicht

0.80 kg

Categorieën

Dieren Kippen Kippenluik

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op september 19, 2024 1:11 am
SKU: 9300000144778976 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Deze automatische kippenluik is een handig hulpmiddel voor het beheren van uw kippenhok. Het luik is uitgerust met een lichtsensor, waardoor het automatisch opent bij zonsopgang en sluit bij zonsondergang. Hierdoor hoeft u niet langer elke ochtend vroeg uit bed te komen om het kippenhok te openen en ’s avonds laat terug te gaan om het te sluiten.

Dit product heeft talloze voordelen, waaronder:

  1. Gemak: Met deze automatische kippenluik hoeft u niet meer handmatig het kippenhok te openen en sluiten. Het proces verloopt volledig automatisch, wat u veel tijd en moeite bespaart.

  2. Veiligheid: De automatische kippenluik biedt extra veiligheid voor uw kippen. Het luik sluit automatisch bij zonsondergang, waardoor uw kippen beschermd zijn tegen roofdieren die ’s nachts actief zijn.

  3. Flexibiliteit: Het luik kan eenvoudig worden geprogrammeerd om te openen en sluiten op verschillende tijdstippen, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Dit geeft u de flexibiliteit om uw kippenhokbeheer aan te passen aan uw dagelijkse schema.

  4. Duurzaamheid: De automatische kippenluik is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om lang mee te gaan. Het luik is bestand tegen zware weersomstandigheden en kan goed omgaan met intensief gebruik.

  5. Energiezuinig: Het luik is uitgerust met een energiezuinige motor, waardoor het zeer efficiënt is en weinig stroom verbruikt. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

Kortom, de automatische kippenluik is een handig hulpmiddel dat u veel tijd en moeite bespaart en uw kippenhok veiliger maakt voor uw kippen. Het is flexibel, duurzaam en energiezuinig, waardoor het een geweldige investering is voor elke kippenhouder.

Als u op zoek bent naar een handige oplossing om uw kippenhok te beheren, dan is de automatische kippenluik een uitstekende keuze. Wacht niet langer en bestel vandaag nog uw kippenluik. Met de automatische kippenluik kunt u genieten van het gemak, de veiligheid, flexibiliteit, duurzaamheid en energiezuinigheid die het biedt. Investeer in uw kippenhok en bestel de automatische kippenluik nu!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Automatisch Kippenluik – Zonder Schuif – Deuropener – Kippenhok met Timer & Lichtsensor – Werkt op Netstroom of Batterij – Kippenhokdeur voor Veilig Kippen Houden”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Automatisch Kippenluik – Zonder Schuif – Deuropener – Kippenhok met Timer & Lichtsensor – Werkt op Netstroom of Batterij – Kippenhokdeur voor Veilig Kippen Houden
Automatisch Kippenluik – Zonder Schuif – Deuropener – Kippenhok met Timer & Lichtsensor – Werkt op Netstroom of Batterij – Kippenhokdeur voor Veilig Kippen Houden

 249,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo