Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 119,78

Aantal vakken

8

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

144 mm

Verpakking hoogte

110 mm

Verpakking lengte

273 mm

Verpakkingsgewicht

630 g

EAN

6097426176161

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

0 – 20 eieren

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op augustus 5, 2024 1:00 am
SKU: 9300000161149822 Categorie:
Uw recensie toevoegen

【Cute Train Incubator for 8 Eggs】Met vier doorzichtige ramen rondom de broedmachine kunnen kinderen het broedproces observeren, registreren en bestuderen. De broedmachine draait de eieren handmatig, wat het gevoel van participatie en plezier van het kind kan vergroten. De broedmachine is een geweldig educatief hulpmiddel voor kinderen om de voortplanting van vogels te bestuderen.
【Premium materiaal】Gemaakt van ABS en PS kwaliteitsmateriaal, duurzaam en stevig. Aangedreven met slimme technologie om het moeiteloos te gebruiken. Leg de verse eieren (4-7 dagen nadat ze door de hen gelegd zijn) in de broedmachine, leg het kleine uiteinde van het ei naar beneden en draai de eieren 2-3 keer per dag om totdat de eieren uitgebroed zijn. Leg de eieren niet in de koelkast en was ze niet met water.
【LED Digital Display Incubator】LED display bedieningspaneel op de bovenkant van het apparaat, ingebouwde temperatuur en vochtigheid sensor, de kleine trein incubator zal de huidige temperatuur en vochtigheid automatisch weergeven. Het ringvormige hete luchtkanaal loopt door het hele apparaat, de temperatuur is constant in alle richtingen.
【Multifunctionele broedmachine voor eieren】Met LED-verlichting voor eieren, met een grote watertank, kan de mini-broedmachine voor eieren de frequentie van het bijvullen verminderen. Door het gebruik van visueel piepschuim kan deze broedmachine voor kippeneieren het effect van warmtebehoud, vochtretentie en energiebesparing verbeteren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen
Broedmachine voor eieren – Broedmachine Automatisch – Incubator – Broedmachine Voor Kippen

 119,78

Dier-benodigdheden.nl
Logo