Vevor – 25L Reptiel Incubator – Digitale Ei Incubator – Wetenschappelijke Laboratorium Incubator – Koeling En Verwarming – 5-60 °C

 184,95

Aantal vakken

41

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte

38 cm

Verpakking hoogte

48 cm

Verpakking lengte

33 cm

Verpakkingsgewicht

7 kg

EAN

6150405787779

Categorieën

Dieren Kippen Broedmachines

Aantal eieren

21 – 50 eieren

Merk

vevor

Laatst geupdate op oktober 15, 2024 1:43 am
SKU: 9300000167321211 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Introductie

Ben je op zoek naar een makkelijke manier om eieren van kleine dieren uit te laten komen? Dan is de Vevor 25L Reptiel Incubator de perfecte keuze voor jou! Deze wetenschappelijke laboratorium incubator heeft een nauwkeurige temperatuurregeling van 5-60 °C en kan zowel koelen als verwarmen. Met een handig LED-display en gebruiksvriendelijke knoppen is deze incubator eenvoudig te bedienen. Met een capaciteit van 25L en een doordacht ontwerp is dit de ideale oplossing voor het uitkomen en vervoeren van reptielen. Daarnaast kan hij ook gebruikt worden als koelkast voor eten of drinken. Bestel nu en haal alles uit je incubatieproces!

Specificaties

1. Constante temperatuur: De Vevor 25L Reptiel Incubator kan de temperatuur binnen nauwkeurig controleren en handhaven, zodat de eieren van kleine reptielen altijd in een optimale omgeving worden gehouden.

2. Zichtbare PVC-deur: Dankzij de transparante deur van PVC kun je gemakkelijk het incubatieproces observeren zonder de omstandigheden te verstoren.

3. Draagbaar en handig: Met een ingebouwde handgreep en een gewicht van slechts 13,2 lbs/6 kg is deze incubator gemakkelijk te verplaatsen en overal te gebruiken waar je reptielen nodig hebben.

4. Grote capaciteit: Met een inhoud van 25 L biedt deze incubator voldoende ruimte voor het plaatsen van flessen en kolven tot 2 L. Daarnaast zijn er twee verwijderbare planken voor eenvoudige opslag.

5. Nauwkeurige temperatuurregeling: De incubator kan de temperatuur instellen en handhaven tussen 5-60 °C, met een schommeling van slechts 2-3 °C. Dit zorgt voor een stabiele en optimale omgeving voor het uitbroeden van eieren.

6. LED-display en -knop: Het gebruiksvriendelijke LED-display toont de huidige kamertemperatuur en de externe knoppen maken het gemakkelijk om de gewenste temperatuur in te stellen.

7. Geschikt voor verschillende doeleinden: Naast het uitkomen van reptiele eieren kan deze incubator ook worden gebruikt als koeler voor voedsel en dranken, waardoor het een veelzijdig en praktisch apparaat is.

8. Breed toepassingsgebied: Deze incubator is geschikt voor het uitbroeden van verschillende soorten reptielen en gevogelte, waaronder schildpadden, hagedissen, gekko’s, kippen en eenden. De ideale temperatuur voor het uitbroeden van gevogelte-eieren is 35-38 °C gedurende 21 dagen.

USP’s

Nauwkeurige temperatuurregeling

Met de Vevor 25L Reptiel Incubator kunt u de temperatuur nauwkeurig instellen en behouden tussen 5-60 °C. Dit zorgt voor een optimale incubatieomgeving voor kleine reptielen.

Gebruiksvriendelijke LED-display en-knop

Dankzij het heldere LED-display en de externe knoppen is de Vevor 25L Reptiel Incubator eenvoudig te bedienen. U kunt de temperatuur gemakkelijk aanpassen en de actuele kamertemperatuur aflezen.

25L grote capaciteit

Met een capaciteit van 25 liter biedt deze wetenschappelijke laboratorium incubator voldoende ruimte voor uw reptielen. Met twee verwijderbare planken en een waterbak om de luchtvochtigheid op peil te houden, is alles georganiseerd en goed verzorgd.

Voordelen

1. Met de Vevor 25L Reptiel Incubator hoef je je geen zorgen te maken over constante temperatuurregeling.

2. Geniet van het gemak van een gebruiksvriendelijke LED-display en -knop om de perfecte incubatietemperatuur in te stellen.

3. Profiteer van de grote capaciteit van 25L, met twee verwijderbare planken voor extra opslagruimte.

4. Deze reptielincubator is draagbaar en handig in gebruik, zodat je hem gemakkelijk kunt verplaatsen en overal kunt gebruiken.

5. Niet alleen geschikt voor reptielen, maar ook ideaal voor het koelen van eten en drinken tijdens bijvoorbeeld een picknick.

6. Met nauwkeurige temperatuurregeling van 5-60 °C zorg je ervoor dat je reptieleieren perfect uitkomen.

7. Het doordachte ontwerp met een zichtbare PVC-deur zorgt voor een betere observatie zonder de incubatie te verstoren.

8. Gebruik deze incubator zowel thuis als in de auto dankzij de AC/DC-pluggen, waardoor je altijd de optimale temperatuur kunt behouden.

FAQ

Veelgestelde vragen:

1. Hoe werkt de Vevor 25L Reptiel Incubator?

Deze incubator functioneert zowel als koeler als warmer door middel van een thermo-elektrisch systeem.

2. Welke capaciteit heeft de incubator?

De incubator heeft een binnenvolume van 25 liter en kan flessen en kolven tot 2 liter accepteren.

3. Hoe nauwkeurig is de temperatuurregeling?

De temperatuur binnenin de incubator kan nauwkeurig worden gecontroleerd en weergegeven op het LED-paneel. De temperatuur schommelt slechts met 2-3 graden Celsius op elke plank.

4. Is de incubator eenvoudig te bedienen?

Ja, de huidige kamertemperatuur wordt weergegeven op het LED-paneel en u kunt de temperatuur gemakkelijk instellen met de externe knoppen.

5. Voor welke dieren kan de incubator worden gebruikt?

De incubator kan breed worden gebruikt voor het incuberen van reptielen en gevogelte, zoals schildpadden, hagedissen, gekko’s, kippen, eenden, etc. Voor gevogelte-eieren wordt een incubatietijd van 21 dagen bij een temperatuur van 35-38 graden Celsius aanbevolen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Vevor – 25L Reptiel Incubator – Digitale Ei Incubator – Wetenschappelijke Laboratorium Incubator – Koeling En Verwarming – 5-60 °C”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vevor – 25L Reptiel Incubator – Digitale Ei Incubator – Wetenschappelijke Laboratorium Incubator – Koeling En Verwarming – 5-60 °C
Vevor – 25L Reptiel Incubator – Digitale Ei Incubator – Wetenschappelijke Laboratorium Incubator – Koeling En Verwarming – 5-60 °C

 184,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo