Ruto Wasmotten 1 liter Diepvries

 69,94

EAN

8717889677309

Product gewicht

0.50 kg

Fabrikant Adres

Ruto

Verpakkingsgewicht

0.50 kg

Categorieën

Dieren Reptielen Voer

Merk

Ruto

Gewicht verpakking

Tot 1 kg

Laatst geupdate op september 20, 2024 12:00 am
SKU: 9300000163410347 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de voedzame kracht van diepgevroren Wasmotlarven! Met een hoog gehalte aan droge stof en vetstoffen zijn deze larven een ware traktatie voor jouw huisdieren.

Wat maakt deze wasmotlarven zo bijzonder? Ze zijn niet alleen voedzaam, maar ook zeer gemakkelijk verteerbaar. Dankzij hun zachte structuur kunnen ze moeiteloos worden opgenomen door jouw dierenvrienden.

Wat ons onderscheidt van andere leveranciers is ons natuurlijke kweekproces. Onze Wasmotten worden deels gekweekt op een natuurlijke basis, zonder gebruik te maken van groeipromotoren of chemicaliën. In plaats daarvan gebruiken we bijenhoning om ervoor te zorgen dat onze Wasmotten op een duurzame manier worden gekweekt. Dit proces maakt het kweken van Wasmotten kostbaar, waardoor ze als voedseldier relatief duurder zijn.

Met deze diepgevroren Wasmotlarven geef je jouw huisdieren een smaakvolle en gezonde traktatie. Voeg wat variatie toe aan hun dieet en profiteer tegelijkertijd van de voedingsstoffen die deze larven bieden.

Wij verpakken je levende roofmijten, voedseldieren, diepvries voer en levend aas altijd zo goed mogelijk. Wij raden je aan altijd een polystyreen box aan te schaffen bij je bestelling als deze levende voedseldieren, roofmijten, diepvriesvoedsel of levend aas bevat. Tevens raden wij je bij warm weer een coldpack of bij koud weer een heatpack mee te bestellen. Deze packs en de polystyreen box vind je in de categorieën op onze website waar je ook de levende voedseldieren, levend aas of roofmijten treft.

Hoe groot of klein de bestelling ook is, je hoeft slechts 1x een polystyreen box en 1x een heat of cold pack te bestellen, wij zorgen dat alles wat geconditioneerd vervoerd moet worden in een of meerdere boxen wordt geplaatst met een of meerdere packs.

Gezien de aard van deze producten is het goed aankomen, de reisduur van een pakket (en het eventueel laten bezorgen bij een afhaalpunt en het pakket daar lang laten liggen), en versheid op het moment van bezorgen voor eigen risico. Het recht op retour is niet van toepassing op levende voedseldieren, diepvriesvoer, levend aas en roofmijten, deze worden altijd in rekening gebracht. Check in de kassa altijd even je adres op fouten zodat de verzending soepel en snel verloopt.

Niet geschikt voor humane consumptie!

Bestel nu 1 liter diepgevroren Wasmotlarven en geef jouw huisdieren de hoogwaardige voeding die ze verdienen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Ruto Wasmotten 1 liter Diepvries”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ruto Wasmotten 1 liter Diepvries
Ruto Wasmotten 1 liter Diepvries

 69,94

Dier-benodigdheden.nl
Logo