Arcadia Pro T5 UVB Set Shadeweller Arboreal 2,4% UVB 8W

 62,99

EAN

5060127656981

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

Deze informatie volgt nog, Ces informations suivront bientôt

Verpakkingsgewicht

0.47 kg

EWaste

Nee

Categorieën

Dieren Reptielen Terrarium

Merk

Arcadia

Laatst geupdate op september 13, 2024 12:17 am
SKU: 9300000147154139 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Arcadia Pro T5 UVB Set Shadeweller Arboreal 2,4% UVB 8W is de perfecte oplossing voor eigenaren van boombewonende en klimmende reptielen. Deze plug & play set bevat een mini variant uvb-kit en wordt geleverd inclusief een T5 lamp van 8 watt en 30 cm buis. Met een UVB gehalte van 2,4% en UVA gehalte van 12% zorgt deze set voor zachte full-spectrum+UV-B verlichting.

De Arcadia ShadeDwellerPro-Arboreal is geliefd bij reptielenhouders over de hele wereld vanwege zijn gestroomlijnde, stijlvolle en robuuste ontwerp. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan eenvoudig worden gekoppeld aan andere ProT5 armaturen en JungleDawn-LED Bars. De ProT5 reflector zorgt voor een gelijkmatige lichtverdeling in het midden, waardoor het ideaal is voor het creëren van een comfortabele rustplaats voor elke soort.

Voor ‘schaduwbewonende’ soorten zoals wimpergekko’s, sommige daggekko’s, amfibieën en kleinere slangen die zich gemakkelijk omhoog kunnen bewegen naar de lamp, biedt deze set meer UV energie. Het belangrijkste hierbij is dat we ervoor moeten zorgen dat we geen UV-indexen geven die hoger zijn dan wat de natuur heeft voorzien als gebruik van en beschermingsniveau tegen.

De Arcadia ShadeDwellerPro-Arboreal is ontworpen om veilig en effectief te worden gebruikt in vivariums met een standaard gaasdeksel. Het zorgt voor de ideale UV Index en stelt de bewoners in staat om optimaal te profiteren van kleurzicht en de natuurlijk effectieve D3-cyclus. Met een beproefde ShadeDweller-Arboreal-lamp met 2,4% UV-B, 12% UV-A en hoge CRI, kunt u er zeker van zijn dat uw reptiel een veilige en effectieve blootstelling aan UV-straling krijgt, zelfs als het zich hoog in zijn omgeving bevindt.

De Arcadia ShadeDwellerPro-Arboreal is perfect voor schaduwbewonende soorten zoals wimpergekko’s en soorten die vallen in de Ferguson zones 1-2. Het is belangrijk om te vermelden dat dit afhangt van de paslengte, het klimvermogen en de behoefte aan een kleiner gebied met UV-energie. Voor advies over welke soorten geschikt zijn voor deze set, kunt u de Arcadia ‘Lighting Guide’ online raadplegen.

Het is altijd belangrijk om ervoor te zorgen dat uw reptiel toegang heeft tot UV-energie over het hele lichaam, van neus tot cloaca bij hagedissen en de hele slang als deze opgerold is. Natuurlijk moet deze zonnezone gepaard gaan met evenveel of meer toegang tot geleidelijke schaduw, zowel verticaal als horizontaal. Op deze manier kan het dier zelf zijn blootstelling aan energie reguleren.

De Arcadia ShadeDwellerPro-Arboreal wordt geleverd als een complete set, inclusief de lamp, fittingset, stroomkabel met schakelaar en een gratis linkkabel waarmee u tot 10 andere ProT5 fittings of JungleDawn-LED Bars kunt koppelen. Met deze set zorgt u ervoor dat uw boombewonende en klimmende reptielen de optimale verlichting krijgen die ze nodig hebben voor hun welzijn en gezondheid.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Arcadia Pro T5 UVB Set Shadeweller Arboreal 2,4% UVB 8W”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Arcadia Pro T5 UVB Set Shadeweller Arboreal 2,4% UVB 8W
Arcadia Pro T5 UVB Set Shadeweller Arboreal 2,4% UVB 8W

 62,99

Dier-benodigdheden.nl
Logo