Hondenshampoo – Always Your Friend – natuurlijke shampoo voor gevoelige huid en slechte geur – 250 ml

 24,95

EAN

9114852519434

Substantie

Shampoo

Inhoud

0.25 l

Fabrikant Adres

zie verpakking

Dosering

Het kan worden verdund tot 10: 1. Het kan ook direct op de vacht worden gebruikt.

Wijze van gebruik

Uitwendig gebruik

Wijze van toepassing

Huid

Werkzame stoffen

Biologische Aloë Vera Aloë vera bevat proteolytische enzymen die dode huidcellen op de huid herstellen. Het werkt ook als een geweldige conditioner en maakt de vacht glad en glanzend. Het bevordert de haargroei, voorkomt jeuk op de huid, vermindert roos en verzorgt het haar. Aloë Vera is rijk aan mineralen, vitamines en enzymen. Het is antibacterieel, schimmelwerend, ontstekingsremmend, gaat roodheid tegen, helpt wonden te genezen en kalmeert de geïrriteerde huid. Colloïdaal zilver Colloïdaal zilver doodt ziektekiemen wanneer het oxideert en geeft zilverionen vrij, die dodelijk zijn voor bacteriën, gisten en virussen. De aanwezigheid van colloïdaal zilver in de buurt van een virus, schimmels, bacterie of een andere eencellige ziekteverwekker maakt het zuurstofmetabolisme, de chemische long, zogezegd onbruikbaar. Biologische extra vierge olijfolie Uiteraard bevat olijfolie veel anti-aging antioxidanten en hydraterende squaleen, waardoor het uitstekend is voor haar en huid. Olijfolie heeft een hydraterend effect dat de huid voedt en zorgt voor een langdurig vochtscherm om de huid glad en soepel te houden. Het helpt ook roos en haaruitval te voorkomen. Olijfolie helpt ook om individuele haarlokken te versterken om haarspleten te voorkomen. Biologische Calendula-olie Calendula heeft antiseptische eigenschappen, die nuttig zijn bij het behandelen van wonden. Als huidconditioner stimuleert het de aanmaak van collageen en vermindert het ook de kans op een droge huid. Calendula is ook een van nature voorkomende antioxidant. Het bevat ook schimmelwerende eigenschappen. Als gevolg hiervan helpt het bij het genezen van infecties. Het is ook een natuurlijke haarverf die de haarkleur accentueert. Vitamine E Vitamine E is een krachtige antioxidant die mogelijk effectief is bij het verminderen van UV-schade in de huid. Vitamine E kan de huid helpen voeden en beschermen tegen schade veroorzaakt door vrije radicalen. Ook kan vitamine E helpen bij het aanvullen van de glans die het haarverlies veroorzaakt als gevolg van beschadiging. Panthenol (vitamine B5) Panthenol wordt gebruikt als verzachtend en vochtinbrengend middel vanwege het vermogen om zich aan het haar te binden en hydratatie te bieden. Panthenol versterkt ook de haarschacht, versterkt de huid, gaat eczeem, jeuk, schilferende huid, kwetsbare vacht en haaruitval tegen. Panthenol geeft natuurlijke kleur en glans, geeft volume, verbetert de kwaliteit van de huid en vacht, maakt poetsen gemakkelijker, herstelt beschadigde, versleten vacht en verbetert de haarelasticiteit. Glycerine Glycerine is afkomstig van planten. Het is een verzachtend en bevochtigend middel, het verzacht en hydrateert de huid door er een olieachtige laag bovenop te vormen die water in, op de huid trekt of vasthoudt. Het wordt gebruikt om veel vette huidaandoeningen te behandelen, zoals acne en huidinfecties. Het maximaliseert het gezondste haar dat mogelijk is.

Ingrediënten

Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Lauroamphoacetate, Glycerin, PEG-4 Rapeseedamide, Polyquaternium 7, Phenoxyethanol, Glycol Distearate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, PEG – 120 Methyl Glucose Diolate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, PEG – 6 Caprylic Capric Glycerides, Polysorbate 20, Sodium Benzoate, Panthenol, Polyquaternium 10, Sodium Gluconate, Olea Europaea Fruit Oil*, Potassium Sorbate, Calendula Officinalis Flower Oil*, Colloidal Silver, Silver Citrate, Caprylyl Glycol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Mentha Spicata Herb Oil, Mentha Piperita Oil, Glycine Soja Oil, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Triethanolamine. *Organically Cultivated Ingredients

Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Maak de vacht goed nat met warm water en breng de shampoo rijkelijk aan, masseer zachtjes door de vacht en vermijd de oogcontouren. Voor een optimaal resultaat, tot 5 minuten laten inwerken, zodat de essentiële oliën en plantenextracten hun werk kunnen doen. Spoel grondig uit en herhaal indien nodig. Je kunt de shampoo ook verdunnen tot 10 delen water en 1 deel shampoo in een lege fles. Denk eraan om goed af te drogen met een warme handdoek.

Wijze van bewaring

kamertemperatuur

Belangrijkste waarschuwingen

Het is belangrijk de shampoo te masseren gedurende min. 5 minuten en idealiter 10+ min voordat u het afspoelt. Drogen is het op 1 na belangrijkst anders kan de huid infecties en nare geurtjes krijgen

Type dier

Hond

Type knaagdier

Konijn

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Aantal consumenteneenheden CE

250

Bestanddeel

Kamille

Speciaal voor puppies

Nee

Taal handleiding

Engels

Type diergeneesmiddel

Geen

Verpakking breedte

100 mm

Verpakking hoogte

100 mm

Verpakking lengte

100 mm

Verpakkingsinhoud

250 mi

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Honden Vacht- & Pootverzorging Hondenverzorging Gezondheid Huiden & Vachten Honden shampoo Konijnen Gezondheid Verzorging Huid & Vacht

Merk

ALWAYS YOUR FRIEND

Laatst geupdate op juni 23, 2024 12:01 am
SKU: 9300000020712933 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Een geweldige natuurlijke en veilige colloïdaal zilvershampoo ontworpen voor de gevoelige huid. De milde formule van shampoo verzacht irritatie en geeft comfort aan een jeukende pup of volwassen hond. Een geweldige shampoo voor het elimineren van slechte geur, allergieën en huidaandoeningen. De zachte formule verzacht irritatie en helpt bij het herstel van gezonde cellen. De shampoo reinigt vuil terwijl het het haar glad maakt en de glans verbetert. Een natuurlijke mix van biologische aloë, biologische calendula-olie, extra vierge biologische olijfolie en colloïdaal zilver. Geweldige shampoo voor elke huidbehandeling of allergieën.

Concentratie: het kan worden verdund tot 10: 1. Gelijk aan 2500 ml bij verdunning. Het kan ook direct op de vacht worden gebruikt.

Aanbevolen haartypes: elk haartype

Ontworpen voor: hond, kat, konijn, paard

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Hondenshampoo – Always Your Friend – natuurlijke shampoo voor gevoelige huid en slechte geur – 250 ml”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hondenshampoo – Always Your Friend – natuurlijke shampoo voor gevoelige huid en slechte geur – 250 ml
Hondenshampoo – Always Your Friend – natuurlijke shampoo voor gevoelige huid en slechte geur – 250 ml

 24,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo