AQUAlook Hygrophila Pinnatifida | Belgisch groen | in 100CC vitro cup Waterplant

- 6%

 16,00

EAN

5413953064596

Kleur

Groen

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 12:40 am
SKU: 9300000174029703 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Hygrophila Pinnatifida in vitro cup – De ideale aquariumplant voor een kleurrijk en levendig aquarium!

De Hygrophila pinnatifida, ook wel bekend als Belgisch groen, is een prachtige en gemakkelijk te onderhouden aquariumplant. Met zijn unieke varenachtige bladeren voegt deze plant direct karakter toe aan je aquascape. De kleur van het blad varieert van rood tot groen, afhankelijk van de waterwaarden en lichtintensiteit in je aquarium.

Deze langzaam groeiende plant gedijt goed in zowel onder- als bovenwateromstandigheden, waardoor je talloze mogelijkheden hebt om hem te gebruiken in je aquascape. Of je hem nu op hout of steen bindt of rechtstreeks in de bodem plant, de Hygrophila pinnatifida zal gegarandeerd een eyecatcher zijn.

Met een maximale hoogte van 15 tot 40 centimeter biedt deze plant voldoende flexibiliteit om te snoeien naar jouw gewenste hoogte. Hierdoor kun je eenvoudig variatie aanbrengen in de diepte van je aquascape.

Het beste van alles is dat onze Hygrophila Pinnatifida in vitro cups komen met vele voordelen ten opzichte van traditioneel gekweekte planten. Deze plantjes zijn geteeld in een laboratoriumomgeving zonder pesticiden, algen of ongewenste organismen zoals slakken. Dit betekent dat jij kunt genieten van gezonde en sterke plantjes zonder gedoe.

Het gebruiksgemak is ook niet te verslaan. Volg eenvoudig de stappen in de bijgeleverde handleiding en je zult snel getuige zijn van de prachtige groei van je planten. Binnen 2 tot 6 weken zullen ze zich volledig aanpassen aan hun nieuwe onderwaterse omgeving.

Het planten van deze in vitro plantjes is eenvoudig met behulp van de volgende stappen:

Stap 1: Verwijder voorzichtig het gel of substraat van de wortels en verdeel de stekjes.

Stap 2: Knip indien nodig te lange wortels weg om een gelijkmatige groei te bevorderen.

Stap 3: Plant de stekjes met behulp van een pincet ongeveer 2 tot 3 centimeter uit elkaar in je aquarium. Als een plant de neiging heeft om te gaan drijven, leg dan wat substraat op de basis om ze op hun plaats te houden.

Stap 4: Binnen 2 tot 6 weken zul je getuige zijn van de prachtige groei van je planten.

Bij junai.nl kun je gemakkelijk kwalitatieve aquariumplanten online bestellen. Het ruime assortiment stelt je in staat om verschillende soorten met elkaar te vergelijken. Houd er echter rekening mee dat planten natuurproducten zijn en daarom kunnen variëren in uiterlijk. De foto’s op de website dienen slechts als indicatie.

Om ervoor te zorgen dat jouw plantjes veilig bij jou aankomen, biedt junai.nl een polystyreen box aan voor extra bescherming tijdens het transport. Deze kun je eenvoudig toevoegen aan je bestelling. Bij koud weer is het ook mogelijk om een heatpack mee te bestellen, zodat de plantjes niet bevriezen.

Zorg ervoor dat je bij het plaatsen van je bestelling nauwkeurig naar je adresgegevens kijkt, zodat de verzending soepel en snel verloopt. Houd er rekening mee dat gezien de kwetsbaarheid van deze levende organismes eventuele schade tijdens transport of versheid bij bezorging voor eigen risico zijn.

Let op: Planten kunnen niet worden geretourneerd

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Hygrophila Pinnatifida | Belgisch groen | in 100CC vitro cup Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Hygrophila Pinnatifida | Belgisch groen | in 100CC vitro cup Waterplant
AQUAlook Hygrophila Pinnatifida | Belgisch groen | in 100CC vitro cup Waterplant

 16,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo