AQUAlook Anubias nangi in 100CC vitro cup Waterplant

- 6%

 16,00

EAN

5413953050995

Product gewicht

100 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 1:04 am
SKU: 9300000172847958 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Anubias nangi in vitro cup – een veelzijdige en gemakkelijk te verzorgen waterplant voor je aquarium of terrarium. Onder en boven water toepasbaar, heeft wel een hoge luchtvochtigheid nodig.

De Anubias nangi is een prachtige plant met brede lancetvormige donkergroene bladeren die aan lange stelen groeien. Met een breedte van 8-11 cm en een hoogte van maximaal 15 cm, voegt deze plant een mooie, groene touch toe aan elke aquascape.

Wat deze plant echt bijzonder maakt, is het feit dat hij wordt geleverd in een vitrocup. Dit betekent dat de plant steriel is gekweekt in een laboratorium, waardoor hij gegarandeerd vrij is van slakken, algen en bestrijdingsmiddelen. Dit maakt hem volledig veilig voor gevoelige garnalen en vissen in je aquarium. Of je nu bezig bent met aquascaping, een garnalenbak hebt of gewoon een normaal aquarium wilt opfleuren, deze Anubias is perfect geschikt.

Het plaatsen van de plant in je aquarium is eenvoudig. Haal het plantje uit het potje en verwijder overtollige gel. Je kunt de plant zelfs in kleinere stekjes verdelen om het plaatsen nog makkelijker te maken. Knip overtollige wortels weg (niet meer dan de helft) om nieuwe wortelgroei te stimuleren en zet vervolgens de stekjes ongeveer 2 tot 3 cm uit elkaar in je aquarium. Als de plant neigt te gaan drijven, kun je wat substraat erop strooien om hem op zijn plek te houden.

Bij Junai.nl doen we er alles aan om je bestelling zorgvuldig te verzenden. In extreme weersomstandigheden raden we aan om een tempexbox of heatpack of coldpack toe te voegen, zodat je planten goed beschermd blijven tijdens het transport.

Let op: aangezien het een natuurlijk product is, kan de geleverde plant afwijken van de foto. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je een prachtige en gezonde Anubias nangi ontvangt.

Bestel nu eenvoudig je waterplanten op junai.nl en geef je aquarium een groene boost met deze prachtige Anubias nangi in vitro cup.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Anubias nangi in 100CC vitro cup Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Anubias nangi in 100CC vitro cup Waterplant
AQUAlook Anubias nangi in 100CC vitro cup Waterplant

 16,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo