AQUAlook Echinodorus Harbich in 9CM pot P9 Pot

- 9%

 21,00

EAN

5413953085300

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 1:15 am
SKU: 9300000173964683 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de veelzijdigheid van de Echinodorus Harbich in een handige 9 cm pot! Deze prachtige plant kan zowel in een aquarium als in een paludarium of vochtig terrarium geplaatst worden, en groeit zelfs boven water nog verder.

De Echinodorus Harbich is een ware blikvanger met zijn weelderige groene bladeren en unieke uitstraling. Of je nu een aquarium hebt of een paludarium of vochtig terrarium, deze plant voegt gegarandeerd natuurlijke schoonheid toe aan je omgeving.

Van oorsprong uit Zuid-Amerika gedijt de Echinodorus Harbich perfect onder water. Met zijn gracieuze vorm en levendige kleur brengt deze plant een gevoel van rust en harmonie in je aquascape. De langwerpige bladeren vormen een prachtige rozet die omhoog reikt, waardoor deze plant zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Plaats de Echinodorus Harbich in de middenzone of achtergrond van je aquarium voor een prachtig groen accent. Deze plant gedijt het beste bij matig tot fel licht en heeft behoefte aan een voedingsrijke bodem. Zorg voor regelmatige bemesting en voldoende CO2-niveaus om gezonde groei te bevorderen. De Echinodorus Harbich heeft zelfs de potentie om zich snel te vermeerderen door middel van uitlopers, waardoor je aquarium binnen no-time gevuld is met zijn weelderige aanwezigheid.

Naast zijn esthetische waarde biedt de Echinodorus Harbich ook voordelen voor je aquariumbewoners. De grote bladeren creëren schuilplaatsen en beschutting, waardoor vissen en garnalen zich veilig en geborgen voelen. Bovendien draagt deze plant bij aan het zuiveren van het water door overtollige voedingsstoffen op te nemen, wat resulteert in een gezond en evenwichtig ecosysteem.

Bestel vandaag nog de Echinodorus Harbich in een handige 9 cm pot en geef je aquarium, paludarium of vochtig terrarium een nieuwe dimensie van groene pracht en levendigheid. Deze veelzijdige plant zal zeker de aandacht trekken van iedere potentiële klant!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Echinodorus Harbich in 9CM pot P9 Pot”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Echinodorus Harbich in 9CM pot P9 Pot
AQUAlook Echinodorus Harbich in 9CM pot P9 Pot

 21,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo