AQUAlook Driftwood met Microsorum Specie | Small Waterplant

- 11%

 25,00

EAN

5413953072416

Product gewicht

100 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 1:59 am
SKU: 9300000172847979 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Wil jij je aquarium naar een hoger niveau tillen? Zoek dan niet verder! Bij Junai.nl vind je altijd schitterende waterplanten die jouw aquarium tot leven brengen. En vandaag willen we je graag voorstellen aan onze nieuwste toevoeging: de Microsorum specie Driftwood Small!

Onder en boven water toepasbaar, heeft wel een hoge luchtvochtigheid nodig.

Wat maakt deze plant zo bijzonder? Nou, het is niet zomaar een plant – het is een prachtige decoratie gemaakt van een Microsorum specie die stevig vastzit op een Driftwood Small stuk. Deze unieke combinatie is gecreëerd door ervaren kwekers in de aquariumplantenkwekerij en heeft maandenlang gerijpt om ervoor te zorgen dat de plant zichzelf goed kan vastzetten. Een absolute eyecatcher voor jouw aquarium!

Laten we eens wat meer leren over de Microsorum specie. Deze variant, ook wel bekend als de Microsorum pteropus of Javavaren, komt oorspronkelijk uit Java en behoort tot de Microsorum Familie. Het is een prachtige Aziatische varenachtige plant die jouw aquarium opvallender maakt en tegelijkertijd zorgt dat jouw vissen zich helemaal thuis voelen.

De verzorging van de Microsorum specie is eenvoudig en ideaal voor beginners. De plant heeft niet veel licht of plantenvoeding nodig, waardoor hij perfect is voor iedereen die net begint met het onderhouden van een aquarium. Voor optimaal resultaat raden wij aan om deze plant op hout of steen te plaatsen, omdat de wortels zich van nature goed hechten aan deze materialen.

Hier zijn nog wat handige tips en opmerkingen over de Microsorum specie:

– Herkomst: Azië

– Lengte: 7-22cm

– pH: 5.0-8.0

– Verzorging: Gemakkelijk

– Licht: Gemiddeld

– Voortplanting: Creëert nieuwe aftakkingen vanuit de rizoom

– Groeisnelheid: Langzaam

– Meststof: Plantenvoeding 2-3x per week

Bij Junai.nl streven we naar de beste service voor onze klanten. Daarom zorgen we ervoor dat jouw bestelling met de grootste zorg wordt verzonden. In extreme weersomstandigheden, zoals hitte of kou, raden wij aan om een tempex box of heatpack toe te voegen aan je bestelling om ervoor te zorgen dat je planten goed beschermd blijven tijdens het transport.

Let op: aangezien het een natuurlijk product betreft, kan de ontvangen plant afwijken van de foto. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je een prachtige en gezonde waterplant ontvangt.

Waar wacht je nog op? Bestel nu eenvoudig jouw waterplanten op junai.nl en geef jouw aquarium die extra sprankeling die het verdient!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Driftwood met Microsorum Specie | Small Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Driftwood met Microsorum Specie | Small Waterplant
AQUAlook Driftwood met Microsorum Specie | Small Waterplant

 25,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo