AQUAlook Cryptocoryne Petchi in 9CM pot P9 Pot

- 8%

 23,00

EAN

8946005309712

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 1:18 am
SKU: 9300000173964662 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Cryptocoryne Petchi in een 9CM pot is een veelzijdige plant die perfect is voor zowel aquaria, paludaria als vochtige terraria. Deze plant kan zowel onderwater, half onder water, in een moeras als op het droge geplaatst worden, waardoor het een flexibele keuze is voor verschillende soorten leefomgevingen.

Cryptocoryne is een geliefde aquariumplant vanwege de grote variatie aan kleuren, vormen en groottes. Of je nu op zoek bent naar kleinblijvende soorten voor de midden-grond of naar mega cryptocoryne soorten, er is altijd wel iets dat bij jouw aquarium past. Bovendien gedijt deze plant vrijwel in elk type aquarium.

Het enige wat belangrijk is bij het kweken van deze plant, is ervoor te zorgen dat er voldoende grind op de bodem ligt waarin de wortels kunnen groeien. Ook af en toe bemesting kan gewenst zijn om de gezondheid van de plant te bevorderen.

De Cryptocoryne beckettii ‘Petchii’ is een kleine variant van de Cryptocoryne beckettii. Deze gemakkelijke aquariumplant heeft licht geribbelde bladeren en past zich aan aan de omstandigheden in het aquarium. Hierdoor kan de plant verschillende kleuren en vormen aannemen, afhankelijk van factoren zoals waterwaarden en lichtintensiteit.

De Cryptocoryne beckettii ‘Petchii’ vermeerdert zichzelf door middel van uitlopers, waardoor er op verschillende plaatsen automatisch nieuwe plantjes ontstaan. Deze uitlopers kunnen eenvoudig worden afgeknipt nadat er een nieuwe stek is gegroeid. Het is echter belangrijk om de plant niet te vaak te verplaatsen, omdat dit stress kan veroorzaken en de groei kan belemmeren.

Om de Cryptocoryne aquariumplanten gezond te houden, is het essentieel om ze voldoende ijzer te geven. We hebben speciale producten beschikbaar die zeker gewaardeerd zullen worden door de planten. De Cryptocoryne Petchi bereikt een hoogte van ongeveer 10 tot 15 centimeter en heeft een breedte van 8 tot 15 centimeter.

Deze plant wordt geleverd in een pot van 9 cm en heeft zijn oorsprong in Azië. Het is geschikt voor plaatsing in de voorgrond of midden van het aquarium en vereist gemiddeld tot weinig licht. De ideale temperatuur ligt tussen de 22-28 ºC en de pH-waarde moet liggen tussen 6-8. Daarnaast gedijt deze plant het beste in zacht tot middelhard water.

Met de Cryptocoryne Petchi in een 9CM pot haal je een veelzijdige en prachtige aquariumplant in huis die zich aanpast aan verschillende omstandigheden en gemakkelijk te verzorgen is. Voeg deze plant toe aan je collectie en creëer een kleurrijke en levendige onderwaterwereld!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Cryptocoryne Petchi in 9CM pot P9 Pot”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Cryptocoryne Petchi in 9CM pot P9 Pot
AQUAlook Cryptocoryne Petchi in 9CM pot P9 Pot

 23,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo