AQUAlook Nomaphila Siamensis in bos met loodje Waterplant

 15,00

EAN

5413953085812

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op maart 28, 2024 5:46 pm
SKU: 9300000174093351 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De Nomaphila Siamensis met loodje is een uitstekende keuze voor jouw zoetwateraquarium. Deze snelgroeiende stengelplant voegt niet alleen een vleugje groen toe aan je aquarium, maar zorgt ook voor een gezonde en levendige omgeving voor je vissen.

Met zijn krachtige bladeren gedijt de Nomaphila Siamensis het beste onder intensieve verlichting. Maar maak je geen zorgen als je middelmatige verlichting hebt, want deze plant kan ook goed groeien onder deze omstandigheden.

Deze plant is geschikt voor zoetwateraquaria met een hoogte vanaf 55 cm en moet geplaatst worden in de achtergrond van het aquarium. Met een gemiddelde grootte tot 50 cm biedt de Nomaphila Siamensis voldoende ruimte om zich te ontwikkelen en tegelijkertijd je aquarium landschap mooi te maken.

Onderhoud is eenvoudig met deze plant. Hij vereist gemiddeld tot veel licht en gedijt het beste bij temperaturen tussen 20 – 27 graden Celsius. Het beste van alles is dat deze plant geen extra plantenvoeding nodig heeft, waardoor hij nog gemakkelijker te verzorgen is.

Bij je bestelling ontvang je de Nomaphila Siamensis in bosjes met een loodje. Voor het planten verwijder je eenvoudig het loodje en plant je elke stengel afzonderlijk, zodat ze goed kunnen wortelen in je aquarium.

Deze plant is boven water gekweekt (emers), kan zowel onder als boven water gebruikt worden. Wanneer de plant in het water gelaten wordt zal deze een transitie ondergaan. Bij veel planten zal in het begin een aantal bladeren of stengels slap worden. Binnen niet al te lange tijd groeien de submers stengels uit de plant en heeft u echte onderwaterplanten. Bij ons worden deze planten indien de status op voorraad is submers, onder water, bewaard en zijn dus al in transitie of er al doorheen. De plant kan nog steeds bovenwater worden geplaatst, deze transformeert weer terug. Wanneer er een levertijd bij de plant staat komt deze voor u vers van de kweker en is dus in een emers stadium wanneer deze bij u aan komt.

Boven water dient de plant in het moeras gedeelte gezet te worden of in een zeer vochtig terrarium of paludarium.

Als je op zoek bent naar kwalitatieve aquariumplanten, hoef je niet verder te zoeken dan junai.nl. Hier vind je een ruime keuze aan planten en kun je gemakkelijk verschillende soorten vergelijken. Houd er echter rekening mee dat planten natuurproducten zijn en daarom kunnen variëren in uiterlijk. De foto’s op de website dienen slechts als indicatie.

Om ervoor te zorgen dat de plantjes veilig bij jou aankomen, biedt junai.nl een polystyreen box aan voor extra bescherming tijdens het transport. Je kunt deze box toevoegen aan je bestelling. Bij koud weer is het ook een goed idee om een heatpack mee te bestellen, zodat de plantjes niet bevriezen tijdens het transport.

Zorg ervoor dat je bij het plaatsen van je bestelling nauwkeurig naar je adresgegevens kijkt, zodat de verzending soepel en snel verloopt. Houd er rekening mee dat gezien de kwetsbaarheid van deze levende organismen eventuele schade tijdens transport of versheid bij bezorging voor eigen risico zijn.

Let op: Planten kunnen niet retour gestuurd worden.

Bestel vandaag nog jouw Nomaphila Siamensis met loodje bij junai.nl en geef je aquarium een frisse, groene uitstraling!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Nomaphila Siamensis in bos met loodje Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Nomaphila Siamensis in bos met loodje Waterplant
AQUAlook Nomaphila Siamensis in bos met loodje Waterplant

 15,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo