AQUAlook Flame mos in 80 cc cup Waterplant

- 6%

 15,00

EAN

8946005309453

Product gewicht

100 g

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Verpakkingsgewicht

0.10 kg

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op augustus 8, 2024 1:17 am
SKU: 9300000172847960 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek nu ons Flame mos in een 80 cc cup! Dit rustig groeiende mossoort heeft prachtige diepgroene takken die de hoogte in groeien en doen denken aan oplaaiende vlammen. Met zijn unieke groeiwijze voegt dit mos een opvallend element toe aan je aquarium.

Onder en boven water toepasbaar, heeft wel een hoge luchtvochtigheid nodig.

Het Flame mos kan eenvoudig worden gesnoeid, waardoor je het naar wens kunt vormen. Plaats het mos in de voor-, midden- of achterzone van je aquarium en creëer zo een levendig en natuurlijk landschap. Met een maximale hoogte van 10 cm past deze plant perfect bij verschillende aquascapingstijlen.

Dit mos is afkomstig uit Zuidoost Azië en gedijt het beste bij temperaturen tussen 20-30ºC. Het vereist weinig licht, waardoor het ook geschikt is voor aquaria met minder verlichting.

Bij Junai.nl leveren we dit Flame mos in een Vitrocup. Deze cup bevat planten die in laboratoria zijn opgekweekt, waardoor ze gegarandeerd vrij zijn van slakken, algen en bestrijdingsmiddelen. Dit maakt ze volledig onschadelijk voor gevoelige garnalen en vissen. Of je nu een aquascaper bent of gewoon je aquarium wilt verfraaien, deze steriel gecultiveerde planten zijn perfect voor jou.

Onze vitroplanten worden geleverd in een vaste gel of vloeistof, beide bevatten voedingsstoffen die de plantjes nodig hebben om te gedijen. Zo kun jij er zeker van zijn dat je planten gezond en sterk blijven.

Bij Junai.nl hechten we veel waarde aan het zorgvuldig verzenden van je bestelling. In extreme warme of koude weersomstandigheden raden we aan om een tempexbox, heatpack of coldpack toe te voegen aan je bestelling, zodat je planten goed beschermd blijven tijdens het transport.

Houd er rekening mee dat het hier om een natuurlijk product gaat en dat de werkelijke plant iets kan afwijken van de foto. We doen echter ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je een prachtige en gezonde waterplant ontvangt.

Bestel nu eenvoudig je waterplanten op junai.nl en geef jouw aquarium die extra flair die het verdient!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Flame mos in 80 cc cup Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Flame mos in 80 cc cup Waterplant
AQUAlook Flame mos in 80 cc cup Waterplant

 15,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo