AQUAlook Najas | Nimfkruid | in bos met loodje Waterplant

 14,00

EAN

5413953357742

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op juli 7, 2024 2:14 am
SKU: 9300000174093352 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ontdek de Najas | Nimfkruid | in bos met loodje, een fantastische plant die alleen onderwater kan worden gebruikt. Met zijn snel groeiende karakter en gekrulde, grasgroene blaadjes is deze plant een echte blikvanger in je aquarium.

De Egeria Najas heeft kleine, spitse blaadjes die dicht op elkaar staan aan een vlezige steel. Door zijn snelle groei concurreert deze plant effectief met algen, waardoor je aquarium mooi schoon blijft.

Een van de grootste voordelen van de Egeria Najas is dat hij weinig specifieke wensen heeft, waardoor hij perfect is voor beginners in de wereld van aquaria. Plaats hem in het midden- of achtergedeelte van je aquarium en geniet van zijn prachtige verschijning.

Deze veelzijdige plant kan variëren in grootte, met een bereik van 15 tot 80 cm. Hij gedijt het beste bij temperaturen tussen 18 en 30ºC en vereist normale lichtomstandigheden. De Egeria Najas komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika en voegt een vleugje exotisme toe aan je aquatische omgeving.

Bij je bestelling ontvang je de Najas in bosjes met een handig loodje eraan bevestigd. Verwijder eenvoudig het loodje voordat je elke stengel afzonderlijk plant, zodat ze goed kunnen wortelen.

Deze plant is onder water gekweekt (emers)en kan alleen onderwater worden gebruikt.

Bij junai.nl vind je kwalitatieve aquariumplanten zoals de Najas tegen scherpe prijzen. Bestel eenvoudig online en geniet van een ruime keuze. Houd er rekening mee dat planten natuurproducten zijn en daarom kunnen variëren in uiterlijk. De foto’s op onze website dienen slechts als indicatie.

Om ervoor te zorgen dat de plantjes veilig bij jou aankomen, bieden wij een polystyreen box aan voor extra bescherming tijdens het transport. Deze kun je gemakkelijk toevoegen aan je bestelling. Als het koud weer is, raden we ook aan om een heatpack mee te bestellen om ervoor te zorgen dat de plantjes niet bevriezen.

Zorg ervoor dat je tijdens het plaatsen van je bestelling nauwkeurig naar je adresgegevens kijkt, zodat de verzending soepel en snel verloopt. Let op: gezien de kwetsbaarheid van deze levende organismes zijn eventuele schade tijdens transport of versheid bij bezorging voor eigen risico.

Bestel nu eenvoudig en snel je waterplanten bij junai.nl en geef je aquarium een prachtige upgrade met de Najas in bos met loodje!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Najas | Nimfkruid | in bos met loodje Waterplant”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Najas | Nimfkruid | in bos met loodje Waterplant
AQUAlook Najas | Nimfkruid | in bos met loodje Waterplant

 14,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo