Boon Ruine Halfrond 3X Zuil + Mos 10CM

 17,40

EAN

8712901071172

Product lengte

3 cm

Product breedte

7 cm

Product hoogte

10.5 cm

Type aquariumdecoratie

Ornament

Type ornament

Gebouw

Verpakkingsgewicht

0.074 kg

Categorieën

Dieren Vissen Decoratie Ornamenten

Type aquarium ornament

Gebouw

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 1:19 am
SKU: 9300000139959489 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geef uw aquarium een vleugje avontuur en mysterie met het Boon Aqua Deco ornament polyresin ruïne halfrond. Dit unieke ornament bestaat uit drie zuilen en mos, waardoor het lijkt alsof er een prachtige ruïne onderwater is ontstaan.

Niet alleen voegt dit ornament een esthetisch element toe aan uw aquarium, maar het biedt ook functionele voordelen voor uw vissen. De zuilen fungeren als schuilplaatsen waar uw vissen zich kunnen verstoppen wanneer ze behoefte hebben aan privacy of rust. Dit helpt stress te verminderen en zorgt voor een gezonde leefomgeving voor uw vissen.

Het Boon Aqua Deco ornament is gemaakt van hoogwaardig polyresin materiaal, wat betekent dat het duurzaam en langdurig in gebruik is. Het zal niet vervagen of afbrokkelen, zelfs niet na langdurig contact met water. Hierdoor kunt u jarenlang plezier beleven aan dit prachtige decoratieve stuk.

Met een diameter van 10 cm past dit ornament perfect in de meeste aquaria, ongeacht hun grootte. Plaats het in het midden van uw aquarium om een ​​indrukwekkend middelpunt te creëren, of plaats het strategisch in de hoeken om extra schuilplaatsen te bieden voor uw vissen.

Maak van uw aquarium een betoverende onderwaterwereld met het Boon Aqua Deco ornament polyresin ruïne halfrond 3x zuil en mos. Bestel vandaag nog en geniet van de schoonheid die dit ornament aan uw aquarium toevoegt!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Ruine Halfrond 3X Zuil + Mos 10CM”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Ruine Halfrond 3X Zuil + Mos 10CM
Boon Ruine Halfrond 3X Zuil + Mos 10CM

 17,40

Dier-benodigdheden.nl
Logo