AQUAlook Sagittaria Subulata | Klein Pijlkruid | in 5cm pot P5

 15,00

EAN

5413953337430

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding H-zinnen

Niet van toepassing

Voorzorgsaanduiding P-zinnen

Niet van toepassing

Categorieën

Dieren Vissen Planten & Plantenvoeding

Merk

AQUAlook

Laatst geupdate op maart 28, 2024 5:41 pm
SKU: 9300000174362556 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Sagittaria Subulata | Dwerg saggitaria | in 5cm pot

Op zoek naar een prachtige moerasplant voor je aquarium? Kijk niet verder! Sagittaria subulata is een uitlopers vormende plant die zorgt voor een sierlijke en groene uitstraling. Met zijn lintvormige bladeren in een rozet, voegt deze snelgroeiende plant direct leven toe aan je aquarium.

Wat deze plant echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om zich snel te vermeerderen door middel van uitlopers. Binnen enkele weken kun je genieten van een dichte zode van ongeveer 5-7 cm hoogte. En als de planten heel dicht op elkaar groeien, kunnen ze zelfs een indrukwekkende bladlengte van 60 cm bereiken. Hierdoor zijn ze ook ideaal voor het decoreren van de middelste of achterste zone van je aquarium.

Met zijn Nederlandse naam Klein pijlkruid en oorsprong uit Zuid- en Noord-Amerika, brengt Sagittaria subulata een stukje natuurlijke schoonheid in jouw aquatische wereld. Deze plant gedijt goed in de voorgrond en middenzone van je aquarium en heeft een maximale hoogte van 15 cm.

Wat betreft de verzorging heeft Sagittaria subulata gematigde temperaturen nodig, variërend tussen 18 en 28 graden Celsius. Wat betreft lichtbehoefte kan deze plant gedijen bij normaal tot zeer veel licht, afhankelijk van je eigen voorkeuren en de andere planten in je aquarium.

Deze plant is boven water gekweekt (emers), kan zowel onder als boven water gebruikt worden. Wanneer de plant in het water gelaten wordt zal deze een transitie ondergaan. Bij veel planten zal in het begin een aantal bladeren of stengels slap worden. Binnen niet al te lange tijd groeien de submers stengels uit de plant en heeft u echte onderwaterplanten. Bij ons worden deze planten indien de status op voorraad is submers, onder water, bewaard en zijn dus al in transitie of er al doorheen. De plant kan nog steeds bovenwater worden geplaatst, deze transformeert weer terug. Wanneer er een levertijd bij de plant staat komt deze voor u vers van de kweker en is dus in een emers stadium wanneer deze bij u aan komt.

Boven water dient de plant in het moeras gedeelte gezet te worden of in een vochtig terrarium of paludarium.

Bij junai.nl hebben we een ruime selectie van kwalitatieve aquariumplanten, waaronder Sagittaria subulata. Je kunt eenvoudig verschillende soorten vergelijken en de perfecte plant voor jouw aquarium vinden. Houd er wel rekening mee dat planten natuurproducten zijn en daarom kunnen variëren in uiterlijk. De foto’s op onze website geven een indicatie van hoe de plant eruit kan zien.

Om ervoor te zorgen dat je plantjes veilig bij jou aankomen, bieden we bij junai.nl een polystyreen box aan voor extra bescherming tijdens het transport. Deze kun je gemakkelijk toevoegen aan je bestelling. In koude weersomstandigheden is het ook raadzaam om een heatpack mee te bestellen, zodat de plantjes niet bevriezen.

Let bij het plaatsen van je bestelling goed op je adresgegevens, zodat de verzending soepel en snel verloopt. We willen benadrukken dat gezien de kwetsbaarheid van deze levende organismes eventuele schade tijdens transport of versheid bij bezorging voor eigen risico zijn.

Wees ervan bewust dat planten niet geretourneerd kunnen worden.

Bestel nu eenvoudig jouw Sagittaria subulata en andere waterplanten op junai.nl!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “AQUAlook Sagittaria Subulata | Klein Pijlkruid | in 5cm pot P5”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

AQUAlook Sagittaria Subulata | Klein Pijlkruid | in 5cm pot P5
AQUAlook Sagittaria Subulata | Klein Pijlkruid | in 5cm pot P5

 15,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo