Boon Schatkist 7X6CM

 16,35

EAN

8712901060527

Product lengte

5 cm

Product breedte

7 cm

Product hoogte

7 cm

Type aquariumdecoratie

Ornament

Type ornament

Personage

Verpakkingsgewicht

0.08 kg

Categorieën

Dieren Vissen Decoratie Ornamenten

Type aquarium ornament

Personage

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 1:24 am
SKU: 9300000140014472 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met de Boon Aqua Deco ornament polyresin schatkist met parels, het perfecte decoratieve item voor jouw aquarium! Dit unieke stuk voegt niet alleen schoonheid toe aan je onderwaterwereld, maar creëert ook een veilige en comfortabele schuilplaats voor je vissen.

Dit prachtige ornament is gemaakt van hoogwaardig polyresin, wat betekent dat het duurzaam en langdurig in gebruik is. Het zal niet alleen zijn kleur behouden, maar ook bestand zijn tegen de onderwateromstandigheden in je aquarium.

Met een afmeting van 7×6 cm past dit ornament perfect in elke tank, groot of klein. De schatkist is gedetailleerd ontworpen en versierd met glinsterende parels die een vleugje elegantie toevoegen aan de onderwaterwereld.

Naast het esthetische aspect biedt deze schatkist ook een praktisch doel. Je vissen zullen dol zijn op het verkennen en zich verstoppen in dit ornament. Het geeft ze een gevoel van veiligheid en creëert tegelijkertijd interessante plekjes waar ze kunnen rusten.

Dus waar wacht je nog op? Voeg wat magie toe aan je aquarium met de Boon Aqua Deco ornament polyresin schatkist met parels. Bestel nu en geef je vissen de ultieme onderwaterervaring!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Schatkist 7X6CM”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Schatkist 7X6CM
Boon Schatkist 7X6CM

 16,35

Dier-benodigdheden.nl
Logo