Boon Bruissteen 15CM Op Blister

 14,86

Kleur

blauw

Product breedte

0 cm

Product gewicht

0 g

Product hoogte

0 cm

Product lengte

0 cm

Taal handleiding

Universeel

Type beluchting

Luchtsteen

Verpakking breedte

0 cm

Verpakking hoogte

0 cm

Verpakking lengte

0 cm

Verpakkingsgewicht

0 kg

EAN

8712901075842

Categorieën

Dieren Vissen Beluchting Luchtstenen

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 12:14 am
SKU: 9300000144331486 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met de Boon Bruissteen 15CM Op Blister – de perfecte aanvulling voor jouw aquarium! Met zijn unieke ontwerp verdeelt deze bruissteen de lucht in talloze kleine belletjes, wat resulteert in een optimale zuurstofopname en een levendige waterbeweging.

Dit kleine maar krachtige bruissteentje kan eenvoudig worden aangesloten op een luchtpomp met behulp van een 4/6 mm luchtslang. Het is speciaal ontworpen voor kleinere aquariums, waardoor het ideaal is voor zowel beginners als ervaren aquarianen.

Om ervoor te zorgen dat je altijd geniet van de beste prestaties zonder ongewenst waterverlies, raden we aan om een terugslagventiel te installeren. Dit slimme accessoire voorkomt dat het water via de luchtslang uit het aquarium stroomt, waardoor je gemoedsrust hebt en je kunt concentreren op het creëren van de perfecte omgeving voor je vissen.

De Boon Bruissteen 15CM Op Blister is geschikt voor zowel zoet- als zeewateraquariums, waardoor je flexibiliteit hebt bij het creëren van je ideale onderwaterwereld. Of je nu een tropisch paradijs wilt nabootsen of een verfrissende zeewereld wilt creëren, dit bruissteentje staat altijd klaar om je te helpen.

Waar wacht je nog op? Voeg wat leven toe aan je aquarium met de Boon Bruissteen 15CM Op Blister en geniet van een prachtig onderwaterlandschap vol energie en vitaliteit. Bestel vandaag nog!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Bruissteen 15CM Op Blister”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Bruissteen 15CM Op Blister
Boon Bruissteen 15CM Op Blister

 14,86

Dier-benodigdheden.nl
Logo