Boon Rots Met Lagen + Mos

 23,06

EAN

8712901079208

Product lengte

7.5 cm

Product breedte

17 cm

Product hoogte

13 cm

Type aquariumdecoratie

Ornament

Type ornament

Steen

Verpakkingsgewicht

0.212 kg

Categorieën

Dieren Vissen Decoratie Ornamenten

Type aquarium ornament

Steen

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 1:21 am
SKU: 9300000140014496 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Voeg wat kleur en textuur toe aan je aquarium met de Boon Aqua Deco ornament rots met lagen en mos. Dit decoratieve stuk is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een veilige schuilplaats voor je vissen.

Gemaakt van hoogwaardig kunststof (polyresin), is dit ornament duurzaam en bestand tegen water. Het zal niet vervagen of afbreken, waardoor het perfect is voor langdurig gebruik in je aquarium.

Met zijn realistische uitstraling en gedetailleerde ontwerp zorgt dit ornament voor een extra dimensie in de onderwaterwereld van je aquarium. De verschillende lagen en het mos geven een natuurlijke uitstraling, waardoor je vissen zich helemaal thuis zullen voelen.

De afmetingen van 17×9 cm maken dit ornament geschikt voor zowel grote als kleine aquaria. Het kan gemakkelijk worden geplaatst en gecombineerd met andere decoraties om een unieke sfeer te creëren.

Kies voor de Boon Aqua Deco ornament rots met lagen en mos en geef jouw aquarium een prachtige upgrade. Niet alleen zal het er mooi uitzien, maar het biedt ook een comfortabele schuilplaats voor je vissen. Bestel nu en maak van jouw aquarium een ware eyecatcher!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Rots Met Lagen + Mos”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Rots Met Lagen + Mos
Boon Rots Met Lagen + Mos

 23,06

Dier-benodigdheden.nl
Logo