Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister

 14,70

Taal handleiding

Universeel

Type beluchting

Luchtsteen

EAN

8712901075910

Categorieën

Dieren Vissen Beluchting Luchtstenen

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 12:11 am
SKU: 9300000149396887 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met de Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister – het perfecte accessoire voor jouw aquarium! Met zijn unieke ontwerp verdeelt deze bruissteen de lucht in talloze kleine belletjes, wat resulteert in een optimale zuurstofopname en een goede watercirculatie.

Dit kleine formaat bruissteentje is speciaal ontworpen voor kleinere aquariums en kan eenvoudig worden aangesloten op een luchtpomp via een 4/6 mm luchtslang. Maar dat is nog niet alles – wij raden je ten zeerste aan om ook een terugslagventiel te monteren. Dit slimme ventiel voorkomt namelijk dat er water uit het aquarium via de luchtslang stroomt, wat zorgt voor extra gemoedsrust.

Of je nu een zoet- of zeewateraquarium hebt, de Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister is geschikt voor beide! Het maakt niet uit welk type aquarium je hebt, dit bruissteentje zal zeker zijn steentje bijdragen aan het bevorderen van een gezonde en levendige leefomgeving voor je vissen en andere waterbewoners.

Wacht niet langer – voeg de Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister toe aan jouw aquariumsetup en geniet van helderder water, betere zuurstofopname en een verbeterde algehele watercirculatie. Maak van jouw aquarium een echt paradijs voor jouw vissen met dit geweldige product!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister
Boon Bruissteen Rond 5CM Op Blister

 14,70

Dier-benodigdheden.nl
Logo