Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a

 102,63

EAN

5607329120614

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Dieren Vissen Aquariums

Merk

Aquatlantis

Laatst geupdate op september 24, 2024 2:17 am
SKU: 9300000154841884 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Introductie:

De Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a is een revolutionair product op het gebied van verlichting voor zoetwater aquaria. Het is een veelbelovend product en een must-have voor elke aquariumliefhebber. Met zijn hoogwaardige LED-technologie en uitstekende warmteafvoer functie is deze lamp niet alleen gunstig voor uw aquariumbewoners, maar ook voor de efficiëntie van uw energiefactuur.

Voordelen:

Met de Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a haalt u vele voordelen in huis. Allereerst wordt uw aquarium verlicht met helder en natuurlijk licht door de hoogwaardige LED-technologie. Dit heeft niet alleen een positief effect op de gemoedstoestand van uw aquariumbewoners, maar het bespaart u tevens op uw energiekosten. De aluminium constructie zorgt voor een effectieve warmteafvoer, waardoor het risico op breuk en storingen minimaal is. U kunt met de twee onafhankelijke lichte kanalen en de Easy Led Control 2 Plus verschillende fasen van de dag simuleren, waardoor de omgeving in uw aquarium nog natuurlijker wordt. Dit verbetert de algehele prestatie van uw aquarium en geeft u als eigenaar een betere ervaring.

Belangrijkste kenmerken:

1. Hoogwaardige LED-technologie:

De Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a gebruikt de nieuwste LED-engine technologie om uw aquariumbewoners te laten genieten van helder en natuurlijk licht en u te laten besparen op uw energiekosten. Hierdoor wordt er minder warmte geproduceerd, waardoor de levensduur van de LED’s wordt verlengd.

2. Uitstekende warmteafvoer:

De aluminium constructie van de lamp zorgt voor een uitstekende warmteafvoer, waardoor de risico’s op breuk en storingen worden beperkt. Dit maakt de Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a een veilige en betrouwbare keuze voor uw aquarium.

3. Twee onafhankelijke lichte kanalen:

Met de twee onafhankelijke lichte kanalen kunt u verschillende fasen van de dag simuleren, waardoor de omgeving in uw aquarium nog natuurlijker wordt. Dit geeft uw aquariumbewoners een betere ervaring en verbetert de algehele prestatie van uw aquarium.

4. Easy Led Control 2 Plus:

Met de Easy Led Control 2 Plus kunt u gemakkelijk de helderheid en kleurtemperatuur aanpassen en verschillende lichtsimulaties instellen. Dit maakt de Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a eenvoudig te gebruiken en zeer aanpasbaar aan uw persoonlijke wensten.

5. Veilig:

De Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a is gemaakt van hoogwaardige materialen en is veilig in gebruik voor u en uw aquariumbewoners.

Samenvatting:

De Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a is een must-have product voor elke aquariumliefhebber. Met zijn hoogwaardige LED-technologie, uitstekende warmteafvoer, twee onafhankelijke lichte kanalen en Easy Led Control 2 Plus is deze lamp perfect voor elk zoetwater aquarium. Het biedt een optimale omgeving voor uw aquariumbewoners, waardoor ze zich bete

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a
Aquatlantis Easy Led Tube 849 Mm 12v-2a

 102,63

Dier-benodigdheden.nl
Logo