Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm

- 14%

 27,95

EAN

8713179406482

Categorieën

Dieren Vissen Aquariums

Merk

Blue Belle Pacific

Laatst geupdate op maart 28, 2024 1:20 pm
SKU: 9300000154842796 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Introductie:

Laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van de Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm! Deze aquariumdecoratie van Blue Belle Pacific is een prachtige aanwinst voor elke onderwateromgeving. Deze duikhelm is gemaakt van hoogwaardige polyresin (kunsthars) en is niet giftig. Hierdoor is deze geschikt voor zowel zoetwater als zoutwater aquaria.

Voordelen:

  • Hoogwaardige kwaliteit: de duikhelm is gemaakt van polyresin en is kleurecht. Dit zorgt ervoor dat de kleuren niet zullen vervagen, zelfs niet na langdurig gebruik.
  • Geschikt voor verschillende aquaria: deze aquariumdecoratie is niet alleen geschikt voor zoetwateraquaria, maar ook voor zoutwateraquaria.
  • Neutraal voor het biologisch evenwicht: deze duikhelm is niet giftig en zal geen invloed hebben op het biologisch evenwicht in het aquarium.
  • Belangrijkste kenmerken:

  • Gemaakt van polyresin: deze duikhelm is gemaakt van polyresin (kunsthars), wat zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.
  • Niet giftig: deze aquariumdecoratie is niet giftig en zal geen schadelijke invloed hebben op de vissen en andere bewoners van het aquarium.
  • Geschikt voor verschillende aquaria: deze duikhelm is geschikt voor zowel zoetwater- als zoutwater aquaria.
  • Kleurecht: de kleuren van de duikhelm zijn kleurecht en zullen niet vervagen, zelfs niet na langdurig gebruik.
  • Realistisch design: het realistische design van de duikhelm zorgt ervoor dat deze niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook de onderwaterwereld tot leven brengt.

Samenvatting:

De Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm is de perfecte aquariumdecoratie voor iedereen die houdt van de onderwaterwereld. Het hoogwaardige polyresin materiaal zorgt voor duurzaamheid en een lange levensduur. De duikhelm is geschikt voor zowel zoetwater- als zoutwateraquaria en is kleurecht, waardoor de kleuren niet zullen vervagen. Het realistische design zorgt ervoor dat deze niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook de onderwaterwereld tot leven brengt. Kortom, de Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm is een must-have voor iedere aquariumliefhebber!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm
Blue Belle Pacific Diver Helmet M 11x12x14 Cm

 27,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo