Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm

 22,42

EAN

8713179404860

Categorieën

Dieren Vissen Aquariums

Merk

Blue Belle Pacific

Laatst geupdate op maart 28, 2024 12:21 pm
SKU: 9300000154842862 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Introductie:

De Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm is een prachtige aquariumdecoratie van hoge kwaliteit. Gemaakt van polyresin zorgt dit kunstwerkje voor een realistische uitstraling van je aquarium. Dit product is niet giftig en neutraal voor het biologisch evenwicht, waardoor het geschikt is voor zowel zoet- als zoutwater aquaria.

Voordelen:

De Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm brengt verschillende voordelen met zich mee voor jouw aquarium. Het draagt bij aan een prachtige uitstraling van je aquarium en heeft ook nog eens een positieve invloed op het biologisch evenwicht. Het feit dat het niet giftig is, maakt het gebruik ervan zorgeloos en bovendien kan deze decoratie ook in zoutwater aquaria gebruikt worden.

Belangrijkste Kenmerken:

De Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm is gemaakt van polyresin, een hoogwaardig kunsthars dat bijdraagt aan de realistische uitstraling van de decoratie. Het product is neutraal voor het biologisch evenwicht in jouw aquarium en niet giftig, wat het geschikt maakt voor zowel zoet- als zoutwater aquaria. Verder is deze decoratie kleurecht, wat betekent dat de kleur behouden blijft, met lichte veranderingen na langdurig gebruik.

Functies:

1. Aquariumdecoratie: De Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm is een prachtige decoratie die bijdraagt aan de uitstraling van je aquarium. Het voegt kleur en persoonlijkheid toe aan de omgeving van de vissen en andere bewoners van het aquarium.

2. Biologisch evenwicht: Dankzij het feit dat het product niet giftig is en neutraal voor het biologisch evenwicht, draagt het bij aan een gezonde en evenwichtige omgeving voor jouw dieren.

3. Geschikt voor verschillende aquaria: Of je nu een zoetwater- of zoutwateraquarium hebt, deze decoratie is geschikt voor beide soorten en geeft boost aan het uiterlijk van jouw aquarium.

4. Kleurecht: Deze decoratie is kleurecht en zal de kleur nog vele maanden behouden zoals de eerste dag dat het geplaatst werd.

Samenvatting:

De Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm is een hoge kwaliteit aquariumdecoratie gemaakt van polyresin, welke resulteert in een realistische en sfeervolle toevoeging aan je aquarium omgeving. Het product is niet giftig en neutraal voor het biologisch evenwicht en hierdoor geschikt voor zowel zoet- als zoutwater aquaria. Deze kleurechte decoratie is perfect geschikt om een persoonlijke touch toe te voegen aan jouw aquarium.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm
Blue Belle Pacific Coral Rock Pink 12 Cm

 22,42

Dier-benodigdheden.nl
Logo