Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a

 81,16

EAN

5607329120584

Taal handleiding

Nederlands

Categorieën

Dieren Vissen Aquariums

Merk

Aquatlantis

Laatst geupdate op september 24, 2024 2:22 am
SKU: 9300000154841893 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Introductie:

De Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a is een innovatieve en effectieve lichtunit die speciaal ontworpen is voor zoetwater aquaria. Deze led-lampen vervangen de traditionele t5 en t8 buizen en zijn ontworpen om het comfort en het welzijn van de vissen en planten in het aquarium te verbeteren.

Voordelen:

Deze unieke Easy Led Tube biedt vele voordelen ten opzichte van conventionele lichtsystemen. Zo is de lichtkwaliteit van hoog niveau, is de lamp zeer duurzaam en gaat lang mee en draagt de lamp bij aan het verhogen van het comfort en welzijn van vissen en planten in het aquarium.

Belangrijkste kenmerken:

Functie 1: Hoge kwaliteit licht

De Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a voorziet in een hoogwaardige lichtkwaliteit die ervoor zorgt dat de kleuren van vissen en planten in het aquarium helderder en levendiger zijn. Dit resulteert in een meer natuurlijke uitstraling van het aquarium en draagt bij aan een gezond en mooi leefklimaat.

Functie 2: Uitstekende warmteafvoer

De aluminium constructie van de Easy Led Tube zorgt voor een uitmuntende warmteafvoer. Hierdoor wordt het risico op breuk van de lamp aanzienlijk verminderd en gaat de lamp langer mee. Tevens zorgt de warmteafvoer ervoor dat het aquariumwater minder snel opwarmt, wat weer een positieve invloed heeft op het biologische evenwicht in het aquarium.

Functie 3: Verhoogd comfort en welzijn voor vissen en planten

De Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a draagt bij aan het verhogen van het comfort en welzijn van vissen en planten in het aquarium. De lamp heeft twee onafhankelijke lichte kanalen, wat inhoudt dat de lamp verschillende fasen van de dag kan simuleren. Dit zorgt voor een natuurlijke en comfortabele omgeving voor de vissen en planten.

Functie 4: Werkt met Easy Led Control 2 Plus

De Easy Led Tube kan eenvoudig worden bediend en bestuurd met behulp van de Easy Led Control 2 Plus. Deze controller is erg gebruiksvriendelijk en zorgt ervoor dat het aquarium volledig op maat gemaakt kan worden. Zo kan de helderheid van het licht en de kleurtemperatuur aangepast worden en zijn er talloze andere instelmogelijkheden.

Functie 5: Eenvoudige installatie

De Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a is zeer eenvoudig te installeren in het aquarium. De tube is ontworpen om te passen in de bestaande T5 of T8 fittingen en kan simpelweg vastgeklikt worden. Hierdoor is er geen professionele installatie vereist en kan iedereen de lamp eenvoudig vervangen.

Samenvatting:

De Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a is een revolutionaire led-lamp voor zoetwater aquaria. De lamp biedt een hoge kwaliteit licht, uitstekende warmteafvoer en draagt bij aan het verhogen van het comfort en welzijn van vissen en planten. Dankzij de Easy Led Control 2 Plus controller kan het aquarium volledig op maat gemaakt worden. De lamp is eenvoudig te installeren en kan in de meeste be

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a
Aquatlantis Easy Led Tube 549 Mm 12v-1.5a

 81,16

Dier-benodigdheden.nl
Logo