Timé – Luchtpomp Aquarium – Luchtpomp Vijver – Luchtpomp Elektrisch

 91,95

Kleur

Blauw

Materiaal

ABS

Product breedte

14 cm

Product gewicht

540 g

Product hoogte

8 cm

Product lengte

15 cm

Taal handleiding

Engels

Type pomp

Luchtpomp

Verpakking breedte

14 cm

Verpakking hoogte

8 cm

Verpakking lengte

15 cm

Verpakkingsgewicht

540 g

EAN

6096513877813

Categorieën

Dieren Vissen Pompen Luchtpompen

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op juli 21, 2024 4:15 am
SKU: 9300000164382515 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ervaar de voordelen van een goed onderhouden vijver met de Solar Oxygenator, een geavanceerd apparaat dat zorgt voor de optimale zuurstofvoorziening in uw tuinvijver of aquarium. Dit slimme apparaat is ontworpen om de levenskwaliteit van uw vissen en waterplanten te verbeteren en een gezonde leefomgeving te creëren.

Kenmerken:

  • Zonne-energie Aangedreven: De Solar Oxygenator werkt op zonne-energie, wat betekent dat u geen batterijen of elektriciteit nodig heeft. Het is milieuvriendelijk en energiezuinig.

  • Efficiënte Zuurstofproductie: Met twee luchtbellensticks en een krachtige luchtpomp, zorgt dit apparaat voor een constante toevoer van zuurstof in uw vijver of aquarium. Het verbetert de waterkwaliteit en houdt uw vissen gezond.

  • Eenvoudige Installatie: De Solar Oxygenator is eenvoudig te installeren en wordt geleverd met alle benodigde accessoires. Plaats de zonnepanelen op een zonnige plek, plaats de luchtbellensticks in het water en geniet van de voordelen.

  • Duurzaam en Weerbestendig: Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de Solar Oxygenator duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Het is ontworpen om lang mee te gaan.

Voordelen:

  • Gezondere Vissen: Door de zuurstofniveaus in uw vijver of aquarium te verhogen, zorgt de Solar Oxygenator voor gezondere vissen en een betere leefomgeving.

  • Minder Algen: Verbeterde zuurstoftoevoer kan helpen om algenproblemen te verminderen, waardoor uw water er helderder uitziet.

  • Eenvoudig te Onderhouden: Dit apparaat vereist weinig onderhoud en bespaart u tijd en moeite bij het handhaven van uw vijver of aquarium.

  • Milieuvriendelijk: Door gebruik te maken van zonne-energie, draagt de Solar Oxygenator bij aan een groenere leefomgeving.

De Solar Oxygenator is een must-have voor vijver- en aquariumliefhebbers die streven naar een gezondere en mooiere wateromgeving. Verbeter de levenskwaliteit van uw vissen en planten en geniet van de voordelen van deze slimme en milieuvriendelijke oplossing.

Tags: Zonne-energie Vijver Zuurstofator Aquarium Luchtpomp Waterkwaliteit Milieuvriendelijk

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Timé – Luchtpomp Aquarium – Luchtpomp Vijver – Luchtpomp Elektrisch”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Timé – Luchtpomp Aquarium – Luchtpomp Vijver – Luchtpomp Elektrisch
Timé – Luchtpomp Aquarium – Luchtpomp Vijver – Luchtpomp Elektrisch

 91,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo