Castle Pets Honden Trimset – Honden Scharenset – 4 Stuks – Premium – Trimschaar voor honden – Gebogen Hondenschaar – Effileerschaar Hond – Gratis opbergmap – Honden Scharenset…

 26,95

EAN

8721082240000

Kleur

Zilver

Materiaal

RVS

Product gewicht

280 g

Type dier

Hond, Kat

Product lengte

24 cm

Product hoogte

2.60 cm

Aantal consumenteneenheden CE

4

Aantal producten in consumenteneenheid CE

6

Product breedte

10 cm

Verpakking breedte

160 mm

Verpakking hoogte

28 mm

Verpakking lengte

255 mm

Verpakkingsgewicht

0.40 kg

Verpakkingsinhoud

Set van 4 stuks, inclusief poetsdoekje en luxe opbergetui

Categorieën

Dieren Honden Vacht- & Pootverzorging Katten Hondenverzorging Scharen Kattenverzorging Vacht- & Pootverzorging Scharen

Merk

Castle Pets

Laatst geupdate op augustus 1, 2024 1:46 am
SKU: 9300000170263934 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Geld besparen en de vacht van jouw hond of kat perfect verzorgen? Dan is de honden scharen set van Castle Pets echt iets voor jou! Met deze complete hondentrimset ben jij in staat om zelf je hond te trimmen als een professional. Of je nu op zoek bent naar een hondenschaar kit voor dagelijkse verzorging of voor het bijwerken van specifieke plekken, deze trimset voor honden biedt alles wat je nodig hebt. Laat je hond stralen met de Castle Pets hondenscharen!

Onze professionele RVS hondenscharen set is voorzien van een luxe opbergmap en wordt geleverd met een handig poetsdoekje, waarmee je de scharen goed schoon kunt maken. Daarbij is onze scharenset geschikt voor honden én katten, grote en kleine rassen en alle vachtsoorten. De ergonomische handgrepen liggen niet alleen goed in de hand, het zorgt er ook voor dat je geen last krijgt van jouw handen. Alle scharen zijn daarbij zo’n 15,2 centimeter lang.

Een te lange vacht kan zorgen voor irritaties, ontstekingen en het kan samen gaan klitten. Dit is voor geen enkel dier een pretje. Je kunt nu zelf makkelijk de vacht van je huisdier bijwerken, dankzij onze 4 verschillende professionele RVS hondenscharen!

Als je onze hondenscharen set besteld, ontvang je:

  • 1x rechte schaar
  • 1x effileerschaar
  • 1x gebogen schaar links
  • 1x gebogen schaar rechts
  • 1x poetsdoekje
  • 1x luxe opbergetui

Waarom de hondenscharen set van Castle Pets gebruiken?

  • Bevat verschillende soorten scharen voor het knippen, effileren en trimmen van de vacht
  • Gemaakt van hoogwaardig RVS en voorzien van scherpe scharen, voor nauwkeurig knipwerk
  • De scharen liggen comfortabel in de hand en zijn ergonomisch ontworpen voor langdurig gebruik
  • Vingersteun op iedere schaar
  • Met deze scharen kun je eenvoudig knopen verwijderen, de vacht inkorten en de gewenste look creëren
  • Scharen zijn voorzien van een schokdemper van rubber
  • Pas zelf de weerstand van de schaar aan met de verstelbare schroef
  • Inclusief gratis poetsdoekje en luxe opbergetui

Rechte schaar

Onze professionele rechte RVS hondenschaar is perfect voor het knippen van de rechte delen van het lichaam van je dier. Denk bijvoorbeeld aan de rug, delen van de buik en heupen of de staart.

Effileerschaar

Een effileerschaar wordt voornamelijk gebruikt om de vacht uit te dunnen. Het is de schaar met de vele tandjes, die je zigzaggend door de vacht heen haalt. Het uitdunnen van een vacht doe je vooral om de overgang van langer naar korter haar natuurlijker te laten verlopen.

Gebogen schaar rechts

De gebogen schaar rechts is ideaal om te gebruiken voor lichaamsdelen met rondingen. Denk bijvoorbeeld aan de wenkbrauwen en het gezicht van je hond, de heupen of genitaliën van je huisdier.

Gebogen schaar links

De gebogen schaar voor links gebruik je juist voor andere lichaamsdelen, die niet passen bij de rechts gebogen hondenschaar. Denk bijvoorbeeld aan de buik of benen van jouw huisdier.

Veelgestelde vragen over de Honden scharen set van Castle Pets

1. Is deze scharen set geschikt voor alle hondenrassen?

Ja, de scharen set van Castle Pets is geschikt voor alle hondenrassen. Of je nu een kleine Chihuahua, een middelgrote Labrador of een grote Golden Retriever hebt, deze set is perfect voor elke vacht.

2. Zijn de scharen veilig in gebruik?

De scharen van Castle Pets zijn veilig in gebruik. Ze zijn voorzien van scherpe, maar puntige messen, zodat je nauwkeurig kunt knippen zonder het risico op snijwonden. Daarnaast hebben de handgrepen een ergonomisch ontwerp om comfortabel en stevig vast te houden tijdens het gebruik.

3. Kan ik met deze scharen de vacht van mijn hond volledig knippen?

Deze scharen set is inderdaad geschikt om de vacht van je hond volledig te knippen. De set bevat verschillende soorten scharen, zoals een rechte schaar, 2x een gebogen schaar en een effileerschaar, zodat je elke gewenste resultaat kunt bereiken.

4. Hoe onderhoud ik de scharen set?

Om de levensduur van de scharen set te verlengen, is het belangrijk om deze regelmatig te onderhouden. Spoel de scharen na gebruik af met water en droog ze grondig af voordat je ze opbergt. Je kunt ook een druppel olie op de scharen aanbrengen om ze soepel te houden.

5. Wordt er een opbergetui meegeleverd?

Ja, bij de scharen set van Castle Pets wordt een handige opbergetui meegeleverd. Hierin kun je de scharen veilig opbergen wanneer je ze niet gebruikt. Zo blijven ze beschermd tegen stof en beschadigingen.

Alleen 100% tevredenheid is goed genoeg voor ons

Onze volledige aandacht gaat uit naar onze producten en wij garanderen een risicovrije aankoop. Mocht je toch niet tevreden zijn, dan is onze klantenservice er om je te helpen.

Met onze hondenscharen set kun je zelf de vacht van jouw hond bijwerken. Je bespaart een hoop tijd en geld, omdat je minder vaak naar de trimsalon hoeft te gaan.. Bestel vandaag nog jouw dierenschaar set en zorg voor het allerbeste voor je trouwe viervoeter!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Castle Pets Honden Trimset – Honden Scharenset – 4 Stuks – Premium – Trimschaar voor honden – Gebogen Hondenschaar – Effileerschaar Hond – Gratis opbergmap – Honden Scharenset…”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Castle Pets Honden Trimset – Honden Scharenset – 4 Stuks – Premium – Trimschaar voor honden – Gebogen Hondenschaar – Effileerschaar Hond – Gratis opbergmap – Honden Scharenset…
Castle Pets Honden Trimset – Honden Scharenset – 4 Stuks – Premium – Trimschaar voor honden – Gebogen Hondenschaar – Effileerschaar Hond – Gratis opbergmap – Honden Scharenset…

 26,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo