Aquarium bodemreiniger / ververspomp

 19,48

Kleur

trransparant

Materiaal

PVC

Product breedte

5 cm

Product gewicht

100 g

Product hoogte

5 cm

Product lengte

100 cm

Taal handleiding

Nederlands

Type pomp

Filterpomp

Verpakking breedte

10 cm

Verpakking hoogte

10 cm

Verpakking lengte

50 cm

Verpakkingsgewicht

100 g

EAN

0822728000250

Categorieën

Dieren Vissen Pompen Filterpompen

Merk

biOrb

Laatst geupdate op mei 15, 2024 12:12 am
SKU: 9200000074308642 Categorie:
Uw recensie toevoegen

De biOrb bodemreiniger is een handige tool voor het onderhoud van jouw aquarium. Met afmetingen van 145 x 45 x 353 mm en een gewicht van slechts 0,15 kg is de bodemreiniger zeer gebruiksvriendelijk. Door het gebruik van de biOrb bodemreiniger wordt het proces van waterverversing heel eenvoudig. Dit bespaart jou tijd en energie bij het schoonmaken van het aquarium.

De bodemreiniger biedt meerdere voordelen ten opzichte van traditionele methoden. Zo neemt deze tool het toe- en afvoeren van water over, en bevat het verschillende functies die het schoonmaken gemakkelijk maken. Met slechts drie keer pompen wordt het water uit het aquarium gezogen. Ook plekken die lastig te bereiken zijn, zijn geen probleem dankzij de bodemreiniger.

De biOrb bodemreiniger is een betrouwbaar product van het bekende merk biOrb. Het is van hoge kwaliteit en biedt gebruiksgemak door de compacte afmetingen en het lichte gewicht. Dit maakt het product ideaal voor kleine klusjes in jouw aquarium. De bodemreiniger is ontworpen voor en compatibel met aquariums en aanverwante zaken.

Kortom, de biOrb bodemreiniger biedt jou een handig en gebruiksvriendelijk hulpmiddel voor het onderhoud van jouw aquarium. Het bespaart tijd en energie, en dankzij de verschillende functies is het schoonmaken nog eenvoudiger geworden. Probeer de bodemreiniger van biOrb vandaag nog en ervaar zelf hoe simpel het onderhoud van jouw aquarium kan zijn!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aquarium bodemreiniger / ververspomp”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquarium bodemreiniger / ververspomp
Aquarium bodemreiniger / ververspomp

 19,48

Dier-benodigdheden.nl
Logo