Boon Split Zwart 20KG

 31,50

Kleur

Zwart

Product breedte

31 cm

Product hoogte

10 cm

Product lengte

52 cm

Taal handleiding

Universeel

Type bodembedekking

Aquariumgrind

Verpakkingsgewicht

20 kg

EAN

8712901006990

Categorieën

Dieren Vissen Decoratie Bodembedekking

Merk

Boon

Laatst geupdate op september 27, 2024 1:19 am
SKU: 9300000139959468 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Het Boon Aqua Deco grind Edelsplit zwart 1-2 is de perfecte keuze voor een decoratieve en functionele bodembedekker in uw aquarium. Met zorgvuldig geselecteerde natuurlijke grondstoffen van optimale kwaliteit, kunt u erop vertrouwen dat dit grind bijdraagt aan het biologisch evenwicht en de helderheid van het aquariumwater.

Dankzij speciale zuiveringstechnieken worden ziektekiemen en algen tot een minimum beperkt, waardoor uw vissen en planten veilig kunnen gedijen. Het Boon Aqua Deco grind is speciaal ontworpen om een natuurlijk ogende ondergrond te creëren die de schoonheid van uw aquarium benadrukt.

Om ervoor te zorgen dat waterplanten goed kunnen groeien, raden we aan om een laag voedingsbodem of substraatbodem onder het grind aan te brengen. Dit geeft de planten de nodige voedingsstoffen om gezond te blijven en zich optimaal te ontwikkelen.

Voordat u het Boon Aqua Deco grind gebruikt, adviseren we om het eerst goed uit te spoelen. Dit verwijdert eventueel stof en vuil, waardoor u direct kunt genieten van een helder en schoon aquarium.

Met een inhoud van 20 kg heeft u voldoende grind om uw aquarium naar wens in te richten. Of u nu een nieuw aquarium inricht of uw huidige inrichting wilt vernieuwen, het Boon Aqua Deco grind Edelsplit zwart 1-2 biedt de perfecte basis voor een prachtig onderwaterlandschap.

Kies voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van Boon Aqua Deco grind Edelsplit zwart 1-2 en geniet van een schitterend aquarium waarin uw vissen en planten kunnen floreren.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boon Split Zwart 20KG”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boon Split Zwart 20KG
Boon Split Zwart 20KG

 31,50

Dier-benodigdheden.nl
Logo