Aquarium Stofzuiger – Aquarium Bodemreiniger – Aquarium Schoonmaken met thermometer, glasreinigingsborstel, spons

 55,95

Kleur

Blauw

Materiaal

Kunststof

Product breedte

9.7 cm

Product gewicht

120 g

Product hoogte

6.3 cm

Product lengte

41.9 cm

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte

11.7 cm

Verpakking hoogte

8.3 cm

Verpakking lengte

43.9 cm

Verpakkingsgewicht

120 g

EWaste

Ja

EAN

6097422693617

Categorieën

Dieren Vissen Aquarium reiniging Aquariumstofzuiger

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op juli 3, 2024 2:23 am
SKU: 9300000166915355 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Met deze aquariumgrindreiniger is het vervangen van water geen probleem meer. Het kan u helpen uw aquarium eenvoudig en snel schoon te maken. Ideaal hulpmiddel voor het dagelijks onderhoud, het verversen van aquariumwater, het verwijderen van vismest en voerresten uit het grind.
  • (4 in 1 Kit) Sifonpompset: een hoogwaardige PE-sifonpomp, een sponsachtige borstel met lange steel voor een dieptereiniging, een krachtige spons om hardnekkige vlekken te verwijderen en een extra waterdichte temperatuursticker die de temperatuur kan meten.
  • De waterinlaat is ontworpen als zuignap en wordt geleverd met een geïntegreerd filternet, dat kan voorkomen dat jonge vissen, kleine vissen of fijn grind uit de tank worden gezogen. Het voorkomt ook dat grote grinddeeltjes worden weggezogen en het hele sifonsysteem verstoppen.
  • Het is gemakkelijk te gebruiken, u hoeft alleen maar de waterinlaat in het aquarium te plaatsen en de uitlaat in een emmer te plaatsen, de kraan open te draaien en vervolgens in de sifonpomp te knijpen totdat het water automatisch naar buiten stroomt. U kunt de waterinlaat laten staan om vismest of voerresten te helpen verwijderen. Let op: Houd de wateruitlaat lager dan de inlaat, laat het water automatisch wegstromen.
  • De aquariumgrindreiniger is gemaakt van kunststof van goede kwaliteit, wat langdurig gebruik kan garanderen. Het is afneembaar, kan in verschillende delen worden opgesplitst en u kunt ze naar wens aanpassen en aanpassen. En gemakkelijk schoon te maken en op te bergen.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Aquarium Stofzuiger – Aquarium Bodemreiniger – Aquarium Schoonmaken met thermometer, glasreinigingsborstel, spons”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aquarium Stofzuiger – Aquarium Bodemreiniger – Aquarium Schoonmaken met thermometer, glasreinigingsborstel, spons
Aquarium Stofzuiger – Aquarium Bodemreiniger – Aquarium Schoonmaken met thermometer, glasreinigingsborstel, spons

 55,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo