JBL ProSilent a300

 41,95

Kleur

Overige

Materiaal

Kunststof

Taal handleiding

Nederlands

Type pomp

Luchtpomp

Verpakking breedte

300 mm

Verpakking hoogte

300 mm

Verpakking lengte

300 mm

EAN

4014162605436

Categorieën

Dieren Vissen Pompen Luchtpompen

Merk

JBL Dier

Laatst geupdate op september 28, 2024 12:24 am
SKU: 9200000086372830 Categorie:
Uw recensie toevoegen

‘s Nachts is een luchtpomp in een aquarium een voordeel daar planten zonder licht geen zuurstof produceren. In aquaria met weinig planten zorgt de pomp voor de nodige watercirculatie. In aquaria met dichte beplanting verzorgt de luchtpomp het aquarium ’s nachts met zuurstof daar het zuurstofgehalte door de aanwezigheid van veel planten dramatisch kan dalen. Bij ziekte verhoogt de luchtpomp het zuurstofgehalte in het water, wat bij veel medicijnen noodzakelijk is.

Eenvoudige installatie

Verbindt de slang met de luchtpomp. Snijdt de luchtslang af en bouw het terugslagventiel in. De rest van de slang op de gewenste lengte snijden. Eén einde met het terugslagventiel en het andere met de sproeisteen verbinden. Monteer de pomp, indien mogelijk, aan een droge wand in de nabijheid van het aquarium. Haken voor de bevestiging worden meegeleverd. Luchthoeveelheid aan de uitgang regelen.

Betrouwbaar en sterk vermogen

De JBL ProSilent luchtpomp is gekeurd door het TÜV. Met 300 l/h luchtcapaciteit en slechts 3,9 W stroomverbruik is de pomp krachtig en biedt zekerheid door een luchtaansluiting met schroefkoppeling. Een geluiddempende luchtkamer, versterkte behuizingswand en vibraties dempende rubberen voetjes zorgen voor een gereduceerde geluidsontwikkeling. Het apparaat beschikt over een terugslagventiel.

Let op! Daar geluidsontwikkeling niet volledig kan worden voorkomen is de pomp niet geschikt voor gebruik in slaapkamers.

• Gezondheid en welzijn voor vissen en planten: Luchtpomp voor zoet- en zoutwateraquaria van 100 – 400 l

• Eenvoudige installatie: Verbindt de pomp met de luchtslang en de sproeisteen. Monteer de pomp buiten het aquarium. Plaats de sproeisteen in het aquarium.

• Gereduceerde geluidsontwikkeling: geluiddempende luchtkamer, vibraties dempende siliconen voetjes, versterkte behuizingswand, regelbare luchtuitgang, luchtaansluiting met slangkoppeling – 90° draaibaar

• TÜV gekeurd. Krachtig vermogen: 300 l/h luchtcapaciteit met > 160 mbar luchtdruk bij een stroomverbruik van slechts 3,9 W. Terugslagventiel voorkomt het terugstromen van water in de pomp.

• Inhoud: Luchtpomp voor zoet- en zoutwateraquaria van 100 – 400 l, Pro Silent a 300, incl. 2 m luchtslang, terugslagventiel en sproeisteen

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “JBL ProSilent a300”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

JBL ProSilent a300
JBL ProSilent a300

 41,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo