Waterdicht Fietszadel Dekje – Duurzame Zadelbescherming – Universele Pasvorm – Comfortabel Fietsen in Alle Weersomstandigheden – Zwart

 59,95

EAN

8721119010927

Kleur

Zwart

Materiaal

Schuim

Product lengte

29 cm

Product breedte

3.50 cm

Product hoogte

27 cm

Product gewicht

380 g

Verpakking breedte

3.5 cm

Verpakking hoogte

27 cm

Verpakking lengte

29 cm

Verpakkingsgewicht

380 g

Verpakkingsinhoud

1 x Zadeldekje Gebruiksinstructies

Categorieën

Dieren Paarden Zadels & Toebehoren Zadelhoezen

Merk

Ayangoods

Laatst geupdate op augustus 7, 2024 12:38 am
SKU: 9300000172798444 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Op zoek naar de perfecte bescherming voor je fietszadel? Zoek niet verder! Dit hoogwaardige zadeldekje biedt ongeëvenaarde bescherming en comfort voor jou en je fiets. Met zijn waterdichte eigenschappen en duurzaamheid is dit zadeldekje een essentieel accessoire voor elke fietser. Investeer in de toekomst van je fiets en geniet van zorgeloze ritten met dit kwaliteitsproduct.

Voordelen

  • Waterdicht en beschermend ontwerp
  • Duurzaam en scheurvast materiaal
  • Eenvoudig te monteren en te verwijderen
  • Comfortabele rit met verbeterde demping
  • Geschikt voor de meeste fietszadels

Waterdichte Bescherming

Het zadeldekje is vervaardigd van hoogwaardig waterdicht materiaal, waardoor je fietszadel beschermd blijft tegen regen, sneeuw en vocht. Je zadel blijft droog en in topconditie.

Duurzaam en Scheurvast

Gemaakt van robuust materiaal dat bestand is tegen scheuren en slijtage, zelfs bij dagelijks gebruik. Je kunt erop vertrouwen dat dit product lang meegaat en je zadel intact houdt.

Eenvoudige Montage en Demontage

Het zadeldekje is gemakkelijk te monteren en te verwijderen dankzij het slimme ontwerp. Geen gedoe meer met ingewikkelde installaties.

Comfortabele Rit

De ingebouwde demping van het zadeldekje zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen. Je zult merken dat je ritten soepeler en aangenamer zijn, zelfs op hobbelige wegen.

Universele Pasvorm

Dit zadeldekje is geschikt voor de meeste fietszadels, waardoor het een veelzijdige keuze is voor alle fietsers, ongeacht het type fiets dat ze hebben.

Verpakkingsinhoud:

  • 1 x Zadeldekje
  • Gebruiksinstructies

Productspecificaties:

  • Materiaal: Waterdicht nylon
  • Kleur: Zwart
  • Afmetingen: Geschikt voor standaard fietszadels
  • Gewicht: Lichtgewicht en draagbaar

Bestel nu dit zadeldekje en bescherm je fietszadel tegen de elementen en dagelijkse slijtage. Geniet van een comfortabele en zorgeloze fietservaring! Investeer in de lange levensduur van je fiets en bestel vandaag nog. Je fiets zal je dankbaar zijn!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Waterdicht Fietszadel Dekje – Duurzame Zadelbescherming – Universele Pasvorm – Comfortabel Fietsen in Alle Weersomstandigheden – Zwart”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waterdicht Fietszadel Dekje – Duurzame Zadelbescherming – Universele Pasvorm – Comfortabel Fietsen in Alle Weersomstandigheden – Zwart
Waterdicht Fietszadel Dekje – Duurzame Zadelbescherming – Universele Pasvorm – Comfortabel Fietsen in Alle Weersomstandigheden – Zwart

 59,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo