Boom Arm C-Statief Voor Softbox Licht Stand Photo Studio 2M Flexibele Zandzak Ondersteunende Verlichting fotografie Telefoon Flash

 49,95

EAN

6151245624668

Kleur

zwart

Type dier

Paard

Signaalwoord

Niet van toepassing

Type hoefverzorging

Kwast

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Verpakkingsgewicht

5.60 kg

Categorieën

Dieren Paarden Hoefonderhoud Verzorging Hoefverzorging

Merk

Brandless

Laatst geupdate op september 27, 2024 12:18 am
SKU: 9300000174076789 Categorie:
Uw recensie toevoegen

levendig draagbaar. flexibel en stevig voor studio fotografie voor dit product

Met het Boom Arm C-Statief voor Softbox Licht Stand Photo Studio haal je een professionele fotostudio in huis. Dit draagbare statief is zeer flexibel en stevig. waardoor je de perfecte fotopositie kunt creëren. Met een maximale hoogte van 2 meter creëert het statiefheldere en schaduwvrije foto’s. ongeacht de locatie.

Jouw voordelen

• Extra lang (2m)

• Flexibel en stevig

• Met gewichtzak voor extra stabiliteit

• Licht en draagbaar

• Bevestigingspunten voor accessoires

• Met softboxtralie

Flexibele ondersteuning

Het Boom Arm C-Statief voor Softbox Licht Stand Photo Studio heeft een flexibele ondersteuning en het komt met een zandzak met een lengte van 1.4 meter. De zandzak voegt een extra dimensie toe aan het flexibele statief en zorgt ervoor dat je foto’s altijd helder en helder worden. Je kan zowel de zandzak als het statief afzonderlijk gebruiken als je een meer statische locatie hebt.

Licht en draagbaar

De 77-138 cm kunststof buizen staat voor een licht gevoel en een goede stabiliteit. Je kan het statief makkelijk meenemen naar buiten. waar het gemaakt is om te gebruiken. Dit product is uitgerust met een veilige. gebogen voet met 3-6 steunpunten. Gecombineerd met het lage gewicht zorgt dit ervoor dat je het armatuur gemakkelijk kan transporteren. waar en wanneer je maar wilt.

Complete set

Het Boom Arm C-Statief voor Softbox Licht Stand Photo Studio set omvat het boomarmstatief. 1 softboxlamp. 4-8 flitserlampen. 2 standspikes en verscheidenebevestigingspunten voor accessoires. zodat je extra materiaal kunt monteren. De set is klaar voor gebruik met al je apparatuur. waardoor je gelijk aan de slag kan. Bovendien zorgen de draaibare as en het lage gewicht ervoor dat je het statief aanpast aan elke situatie.

Training

Bij deze set krijg je ook een gedetailleerde handleiding van het product. We hebben hieronder ook een video gemaakt die eenvoudig uitlegt hoe je het Boom Arm C-Statief voor Softbox Licht Stand Photo Studio kunt monteren.

Productveiligheid

We hechten veel waarde aan de veiligheid en de kwaliteit van onze producten. We proberen te allen tijde te voldoen aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen die er aan een product gesteld worden. Dit product heeft een CE-markering en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

Verpakkingsinhoud

Boom Arm C-Statief

Softboxlamp

Flitserlampen (4-8x)

Standspikes (2x)

Houder voor accessoires

Handleiding (NL/ENG/FR)

Specificaties

Materiaal: Kunststof

Kleur: zwart

Gewicht: 5.6 kg

Hoogte: 76-138 cm

Maximale hoogte: 2 meter

Lampen: 1 softboxlamp. 4-8 flitserlampen

Ondersteuning: C-Statief. 2 standspikes. 1 zandzak

CE-certificaat: Ja

ROHS-certificaat: Ja

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Boom Arm C-Statief Voor Softbox Licht Stand Photo Studio 2M Flexibele Zandzak Ondersteunende Verlichting fotografie Telefoon Flash”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boom Arm C-Statief Voor Softbox Licht Stand Photo Studio 2M Flexibele Zandzak Ondersteunende Verlichting fotografie Telefoon Flash
Boom Arm C-Statief Voor Softbox Licht Stand Photo Studio 2M Flexibele Zandzak Ondersteunende Verlichting fotografie Telefoon Flash

 49,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo