VGR Haarclipper Professionele Haarsnijmachine Haartrimmer Verstelbare Draadloze Oplaadbare V 282

 54,95

EAN

6151246480492

Type dier

Paard

Product lengte

0 cm

Product hoogte

0 cm

Product breedte

0 mm

Verpakking breedte

0 mm

Verpakking hoogte

0 mm

Verpakking lengte

0 mm

Categorieën

Dieren Paarden Verzorging Poetsen & Toiletteren Borstels & Kammen

Merk

Brandless

Laatst geupdate op mei 26, 2024 12:24 am
SKU: 9300000174085292 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met de VGR Haarclipper haal je een krachtig en veelzijdig apparaat in huis waarmee je gemakkelijk je haar kunt knippen en stylen. Hier zijn enkele voordelen van dit product:

  1. Krachtige prestaties: De haarclipper heeft een krachtige motor die zorgt voor een efficiënte en soepele knipervaring. Hierdoor kun je je haar snel en gemakkelijk knippen zonder haperingen.

  2. Draadloos gebruik: De haarclipper is draadloos en wordt gevoed door een oplaadbare batterij. Met één volle lading kun je langdurig gebruik maken van de clipper, waardoor je niet gebonden bent aan een stopcontact tijdens het knippen.

  3. Inclusief accessoires: De VGR Haarclipper wordt geleverd met 6 handige accessoires, waaronder kammen, messen en borstels. Deze accessoires zorgen voor een complete en gladde knipervaring, waardoor je verschillende haarstijlen kunt creëren.

  4. Lange levensduur: Het product is duurzaam en gaat lang mee, waardoor je er vele jaren van kunt genieten. Dit bespaart je geld op de lange termijn en zorgt ervoor dat je altijd kunt vertrouwen op je haarclipper wanneer je hem nodig hebt.

  5. Geschikt voor het hele gezin: De VGR Haarclipper is niet alleen geschikt voor mannen, maar ook voor heren, kinderen en ouderen. Hierdoor is het een veelzijdig en handig apparaat dat gebruikt kan worden door iedereen in het gezin.

Kortom, met de VGR Haarclipper kun je moeiteloos en professioneel je haar knippen, ongeacht je leeftijd of haartype. Met zijn krachtige prestaties, draadloze gebruiksgemak en handige accessoires, is dit de perfecte haarclipper voor thuisgebruik.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VGR Haarclipper Professionele Haarsnijmachine Haartrimmer Verstelbare Draadloze Oplaadbare V 282”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VGR Haarclipper Professionele Haarsnijmachine Haartrimmer Verstelbare Draadloze Oplaadbare V 282
VGR Haarclipper Professionele Haarsnijmachine Haartrimmer Verstelbare Draadloze Oplaadbare V 282

 54,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo