Petpals Hondentuigje + GRATIS LEIBAND – Y Tuig hond – Hondenharnas – Reflecterend | Comfortabel | Verstelbaar Hondentuigje Met Anti-trek Systeem | Maat Medium

 23,90

EAN

8720892328106

Leeftijd dier

Elke levensfase

Kleur

Zwart

Materiaal

Nylon, Polyester

Anti-trek

Ja

Met verlichting

Nee

Reflecterend

Ja

Set met riem

Ja

Maat

M

Grootte hondenkattenras

Middelgrote hondenrassen (15-30 kg)

Borstomvang

54 cm

Halsmaat

30 cm

Verpakkingsgewicht

0.52 kg

Product gewicht

0.42 kg

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

20 mm

Verpakking lengte

20 cm

Verpakkingsinhoud

Hondentuigje – Leiband

Y-tuig

Ja

Categorieën

Dieren Honden Hondentuigjes Reflectie & Verlichting Reflecterende hondentuigjes Halsbanden, riemen & tuigen Sets: Tuigen & riemen

Merk

Merkloos, Sans marque

Opties

Y-Tuig, Anti-trek

Laatst geupdate op oktober 20, 2024 12:10 am
SKU: 9300000168604258 Categorie:
Uw recensie toevoegen

NU TIJDELIJK: HONDENTUIGJE + GRATIS LEIBAND

Productbeschrijving

Heeft u een hond die veel aan de lijn trekt, snel vies wordt of bent u simpelweg op zoek naar een veilig hondentuigje dat ook nog eens comfortabel zit? De hondentuigjes van Petpals bieden dan de perfecte oplossing. Deze zijn niet alleen ontwikkeld met veiligheid en kwaliteit als hoogste prioriteit, maar zitten ook nog eens prettig. Met diverse maten en kleuren in het assortiment vindt u zeker de ideale match voor uw geliefde viervoeter. Het hondentuigje geeft uw hond de vrijheid om te bewegen, en tegelijkertijd biedt dit hondentuigje de veiligheid die zo belangrijk is. Of het nu gaat om een ontspannen wandeling in het park of een levendige speelsessie, ons hondentuigje combineert stijl en functionaliteit voor de optimale ervaring. Kies voor kwaliteit, kies voor het beste voor je hond.

Pluspunten

+ Op 4 punten te verstellen
+ Reflecterende strips + reflecterend handvat
+ Anti-treksysteem
+ Zachte, comfortabele voering
+ GRATIS LEIBAND

Veilig in het donker

Onze hondentuigjes zijn voorzien van refleceterende strips voor extra veiligheid tijdens een avondwandeling. De reflecterende strips zitten niet alleen op de bandjes, maar ook heeft dit hondentuigje een extra grote reflecterend strip op het handvat. Veiligheid vinden wij heel belangrijk en deze strips zorgen voor de optimale zichtbaarheid in het donker voor een veilige wandeling in het donker.

Verstelbaar op 4 verschillende punten

Het hondentuigje is verstelbaar op 4 verschillende punten, zodat het de perfecte pasvorm krijgt die comfortabel zit. Hierdoor kan het tuigje nauwkeurig worden aangepast aan de unieke vorm en grootte van jouw hond. Met verstelmogelijkheden bij de hals en bij de buik zorg je ervoor dat het hondentuigje altijd op maat is. Deze aanpassingsmogelijkheden garanderen niet alleen een veilige bevestiging, maar ook een ergonomische en comfortabele ervaring voor jouw hond.

Anti-treksysteem

Dit hondentuigje is zo gemaakt dat je jouw hond op twee manieren kunt aanlijnen. De eerste en meest gebruikelijke manier is aanlijnen bij de rug. Wilt u meer flexibiliteit en controle dan is er ook aan mogelijkheid om aan te lijnen bij de borst. De borstbevestiging omvat een anti-treksysteem dat het trekken aanzienlijk vermindert, waardoor wandelingen aangenamer en beheersbaarder worden. Het systeem werkt door de natuurlijke reflexen van de hond te benutten: wanneer de hond begint te trekken, wordt zijn of haar lichaam automatisch naar de zijkant gedraaid. Dit zachte, maar effectieve mechanisme leidt tot een natuurlijke correctie, waardoor de hond leert dat trekken niet wordt beloond.

Zachte, comfortabele voering

Comfort vinden we ook erg belangrijk vinden, is er een comfortabele voering ontwikkeld die zo zacht is als een kussentje. Deze voering zorgt voor een aangename ervaring, zelfs tijdens de langste wandelingen. Het materiaal is niet alleen zacht, maar ook snel drogend, waardoor het tuigje fris blijft. Bovendien ademt het materiaal, waardoor het tuigje koel en luchtig blijft tijdens warme periodes.

Kiezen van de maat

Small:
Nekomvang: 28-25 cm
Borstomvang: 48-66 cm

Medium
Nekomvang: 30-53 cm
Borstomvang: 54-78 cm

Large
Nekomvang: 39-62 cm
Borstomvang: 60-92 cm

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Petpals Hondentuigje + GRATIS LEIBAND – Y Tuig hond – Hondenharnas – Reflecterend | Comfortabel | Verstelbaar Hondentuigje Met Anti-trek Systeem | Maat Medium”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Petpals Hondentuigje + GRATIS LEIBAND – Y Tuig hond – Hondenharnas – Reflecterend | Comfortabel | Verstelbaar Hondentuigje Met Anti-trek Systeem | Maat Medium
Petpals Hondentuigje + GRATIS LEIBAND – Y Tuig hond – Hondenharnas – Reflecterend | Comfortabel | Verstelbaar Hondentuigje Met Anti-trek Systeem | Maat Medium

 23,90

Dier-benodigdheden.nl
Logo