Veni&Vidi – Katten Hangmat – Kattenmand – Katten Krabpaal – Kattenhangmat – Katten Speelgoed – Kattenspeeltjes -Kattenspeelgoed

 39,95

EAN

8720865315287

Kleur

Bruin

Materiaal

Hout

Maat

One size

Afneembare hoes

Ja

Materiaal vulling

Pluche

Verpakkingsinhoud

1 Kattenhangmat 1x Opstapje

Vorm

Tent

Product lengte

11 cm

Product breedte

53.50 cm

Product hoogte

47 cm

Product gewicht

1.70 kg

Grootte hondenkattenras

Middelgrote kattenrassen

Orthopedisch

Nee

Type dieren

Kat

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

12 cm

Verpakking lengte

45 cm

Verpakkingsgewicht

2.20 kg

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Ja

Categorieën

Dieren Katten Manden & Kussens Kattenmanden

Formaat kat

Middelgrote kattenrassen

Laatst geupdate op oktober 17, 2024 3:15 am
SKU: 9300000156663804 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Maak kennis met het Veni&Vidi Wandmeubel en Klimmuur voor grote katten, inclusief een luxe Hangmat met wandmontage. Deze robuuste hangmat van Veni&Vidi staat bekend om zijn uitzonderlijke kracht en duurzaamheid. Hij is zelfs getest tot een draagkracht van 20 kg, waardoor hij perfect geschikt is voor grote en zware katten.

Deze zeer ruime hangmat (ruim 50 cm breed) is voorzien van gestikt en gewatteerd kussen voor extra comfort. De hardhouten palen, met een dikte van 5 cm, worden aan de achterzijde gemonteerd met behulp van een extra dikke M10 schroef. De hangmat kan eenvoudig worden verwijderd en is wasbaar op de hand, waardoor hij tevens verwisselbaar is. De achterzijde van de unit wordt bevestigd aan de muur met behulp van vier schroeven (inclusief, geschikt voor zowel stenen muur als gipsplaatwand).

Bij de aankoop van dit product worden alle benodigde tools meegeleverd, inclusief een schroevendraaier, maar exclusief een muurboor. Zoals altijd zijn de producten van Veni&Vidi getest tot een draaggewicht van 20 kg, wat garant staat voor de stevigheid en betrouwbaarheid.

Het Katten Wandmeubel en Klimmuur van Veni&Vidi is speciaal ontwikkeld voor grotere of zwaardere katten, en is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een zeer solide systeem. Elk onderdeel van het systeem is met grote zorg en aandacht ontworpen, met oog voor eenvoudige plaatsing. Het wordt geleverd met schroeven en pluggen voor uw muur of gipswand. Bovendien zijn alle onderdelen van het Veni&Vidi wandsysteem combineerbaar, zodat u bijna onbeperkt kunt uitbreiden op uw wand, in uw woonkamer, boven uw bureau of bijvoorbeeld boven uw bed.

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Veni&Vidi – Katten Hangmat – Kattenmand – Katten Krabpaal – Kattenhangmat – Katten Speelgoed – Kattenspeeltjes -Kattenspeelgoed”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Veni&Vidi – Katten Hangmat – Kattenmand – Katten Krabpaal – Kattenhangmat – Katten Speelgoed – Kattenspeeltjes -Kattenspeelgoed
Veni&Vidi – Katten Hangmat – Kattenmand – Katten Krabpaal – Kattenhangmat – Katten Speelgoed – Kattenspeeltjes -Kattenspeelgoed

 39,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo