Warm kattenhuis-Kattenmand-Kattenhuisje-incl. kussen-Groen-40*35*35cm-Katten nest-Huisdieren

 19,99

EAN

7354185125670

Kleur

Groen

Materiaal

Polyester

Type dier

Kat, Hond

Product lengte

40 cm

Product breedte

35 cm

Product hoogte

35 cm

Product gewicht

0.70 kg

Verpakking breedte

38 mm

Verpakking hoogte

38 mm

Verpakking lengte

43 mm

Verpakkingsgewicht

700 g

Categorieën

Dieren Honden Manden & Kussens Katten Manden & Kussens Kattenhuizen Hondenhuizen

Laatst geupdate op september 16, 2024 1:38 am
SKU: 9300000161662014 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Ben jij een baasje dat zijn huisdier een zo goed mogelijk leven wilt geven? Wij als dierenliefhebbers ook! Daarom begrijpen wij dat een goed onderkomen waar uw huisdier tot rust kan komen of even beschutting kan zoeken, natuurlijk niet mag ontbreken. Uiteraard is het eveneens belangrijk dat dit nieuwe huisje straalt binnen uw woning.
GESCHIKT VOOR KITTEN, PUPPIES OF ANDERE KLEINE DIEREN: Geschikt voor katten, kleine honden, konijnen, chihuahua’s, konijnen of andere kleine dieren

Basisinformatie:

  • Conditie van het product: gloednieuw
  • Productnaam: Kattenmand voor puppy’s
  • Materiaal: Ultrafijne vezelstof + PP-katoenvulling (superzachte fluwelen structuur)
  • Afmeting: 40*35*35cm
  • Kleur: Groen
  • Seizoen: Winter, Herfst, Lente en Zomer
  • Van toepassing op: katten, kleine honden, puppy’s, kittens, hamsters, konijnen en andere kleine dieren
  • Kan worden gebruikt als kattenmand

Waarom steeds meer mensen kiezen voor deze dierenhuizen:

✓ ZACHT EN COMFORTABEL: Gemaakt van superfijne vezelstof met huisdierveilig PP katoenen vulling. Zacht en comfortabel op de huid, goede elasticiteit. Goed vervaardigde stiksels en gebruikte materialen zijn getest en bewezen vanwege hun duurzaamheid, stevigheid en sterke structuur die zijn vorm behoudt.

✓ EEN GEVOEL VAN PRIVACY/VEILIGHEID EN ONDERSTEUNT EEN BETERE SLAAP: Het warme en gezellige grotbed in grotstijl is een must voor huisdieren die zich verstoppen of graven. Het biedt huisdieren een veilige en comfortabele plek om beter te slapen en bevordert een betere gezondheid en gedrag.

✓ GEMAKKELIJK TE REINIGEN, AFNEEMBAAR KUSSEN: Ons slaapbed voor huisdieren is wasbaar, handwas koud of vlekschoon. Behoudt zijn oorspronkelijke vorm, zelfs na vele wasbeurten. En dit puppybed met afneembaar kussen: als het kussen vuil is, kan het gemakkelijk worden verwijderd om het schoon te maken.

✓ NIET-SLIP VEILIGHEIDSONDERSTEUNING: De onderkant van het comfortabele huisdierbed is voorzien van antislip zelfklevende kralen en stof met een hoge dichtheid, die waterdicht, antislip en schimmelbestendig is. Het houdt het huisdierbed op zijn plaats en zorgt ervoor dat het gemakkelijk op betegelde en houten vloeren in huis kan worden geplaatst.

✓ Productbeschrijving:Dit huisdierbed is gemaakt van superfijne vezelstof met een vulling van PP-katoen. veilig voor huisdieren. Zacht en comfortabel op de huid, ruim en comfortabel voor uw huisdier om te slapen en te knuffelen.
Halfgesloten ontwerp dat past bij de aard van het huisdier en het gevoelige hart van het huisdier beschermt. Uw huisdier zal dol zijn op dit cadeau.

✓ Opmerking:Wasvoorschriften: handwas in koud water; of vlekkeloos. de gegevens zijn handmatige meting, houd rekening met een fout van 1-3 cm. Door de licht- en schermverschillen zal er een bepaald kleurverschil ontstaan, wat vooral in natura de boventoon zal voeren.

Wat zit er in de doos?

  • 1 x Hondenslaapbed

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Warm kattenhuis-Kattenmand-Kattenhuisje-incl. kussen-Groen-40*35*35cm-Katten nest-Huisdieren”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Warm kattenhuis-Kattenmand-Kattenhuisje-incl. kussen-Groen-40*35*35cm-Katten nest-Huisdieren
Warm kattenhuis-Kattenmand-Kattenhuisje-incl. kussen-Groen-40*35*35cm-Katten nest-Huisdieren

 19,99

Dier-benodigdheden.nl
Logo