Zelfverwarmende deken voor katten & honden, innovatieve & milieuvriendelijke warmtemat, kattendeken (Voor katten, groen)

- 13%

 49,00

Type dier

Kat

EAN

6150451039013

Categorieën

Dieren Katten Manden & Kussens Kattendekens

Merk

Merkloos, Sans marque

Laatst geupdate op oktober 2, 2024 12:43 am
SKU: 9300000169888552 Categorie:
Uw recensie toevoegen
  • Het kattenverwarmingskussen slaat de lichaamswarmte van je kat of hond op en retourneert deze effectief. De warmte van de verwarmde mat voor katten zorgt voor pure ontspanning voor je viervoeter en is geweldig voor huisdieren en oudere huisdieren. De verwarmde huisdierenbedden/verwarmde huisdiermat zijn verkrijgbaar in 2 verschillende maten en kunnen zowel als verwarmde hondendeken als verwarmd kussen voor katten worden gebruikt.
  • Voor het gebruik van het warmtekussen voor katten is er geen externe voeding nodig. Het verwarmde kattenbed is perfect voor gebruik binnen en het materiaal van het zelfverwarmende huisdierbed zal ook na het wassen gewoon gezellig zijn.
  • De kattenwarmtemat is geen gevaar voor je kat/hond vanwege gebeten elektrische kabels of kortsluitreacties, omdat het verwarmde kattenbed een warmtekussen is dat zichzelf verwarmt. De kattenverwarmingskussen kunnen ook buiten bij temperaturen onder nul of bijvoorbeeld op tegels worden gebruikt.
  • De aard van de verwarmingsmat/kalmerende kattendeken maakt het ook mogelijk om buiten te worden gebruikt (bijv. hondenkennels) en bij minus temperaturen of koudere vloeren (bijv. tegels). Ideaal gebruik van het warmtekussen voor huisdieren in de auto of kleinere huisdieren zoals konijnen of cavia’s. Ideaal voor gebruik als verwarmde deken voor huisdieren
  • Het hoogwaardige bovenmateriaal van de zelfverwarmende huisdiermat kan tot 30 °C worden gewassen. Het knuffelige buitenmateriaal van de kattenverwarmingskussen is extreem huisdiervriendelijk en biedt je huisdier een wollige, gezellige sfeer. Voeg nu de zelfverwarmende kattenbed/verwarmde deken voor huisdieren toe aan je winkelwagen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Zelfverwarmende deken voor katten & honden, innovatieve & milieuvriendelijke warmtemat, kattendeken (Voor katten, groen)”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zelfverwarmende deken voor katten & honden, innovatieve & milieuvriendelijke warmtemat, kattendeken (Voor katten, groen)
Zelfverwarmende deken voor katten & honden, innovatieve & milieuvriendelijke warmtemat, kattendeken (Voor katten, groen)

 49,00

Dier-benodigdheden.nl
Logo