VBZ Voerdispenser Kat – Voerbak Kat 2 in 1 – Voerautomaat Kat Voor Nat En Droog Voer – Automatische Voerbak – 1 Liter Water En 2.8 Liter Voer Inhoud – Blauw

 69,95

EAN

8721082411455

Product gewicht

690 kg

Verpakkingsinhoud

1x VBZ voer en- waterdispenser kat

Product lengte

33 cm

Product breedte

26 cm

Product hoogte

19 cm

Adres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

.

Anti-schrok

Ja

Anti-slip

Nee

Diameter

0 cm

Dubbele voerbak

Ja

E-mailadres verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

vincent.20eight@gmail.com

Geschikt voor kittens

Ja

Kleur

Wit

Maat

One size

Materiaal

Kunststof

Naam verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

VBZ

Telefoonnummer verantwoordelijke marktdeelnemer in de EU

0637556367

Type dieren

Kat

Vaatwasserbestendig

Nee

Verhoogde voerbak

Ja

Verpakking breedte

29 cm

Verpakking hoogte

22 cm

Verpakking lengte

35 cm

Verpakkingsgewicht

0.75 kg

Categorieën

Dieren Katten Voer- & Drinkbakken Voerbakken

Type voerbak

Dubbele voerbak, Anti-schrok, Verhoogde voerbak

Merk

VBZ

Laatst geupdate op maart 27, 2024 3:03 pm
SKU: 9300000173377961 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Hierbij introduceren wij de VBZ Voerdispenser Kat, de perfecte oplossing voor het voeden en hydrateren van jouw geliefde kat of puppy! Gemaakt van voedselveilig ABS-materiaal, deze voerdispenser is niet giftig en geurloos, waardoor het veilig is voor jouw huisdieren en hun gezondheid beschermt.

Veilig en Betrouwbaar: Gemaakt van voedselveilig ABS-materiaal, deze voerdispenser is niet giftig en geurloos, waardoor het veilig is voor jouw huisdieren en hun gezondheid beschermt.

Grote Capaciteit voor Voldoening: Met een grote capaciteit van 2.8 liter voor voeding en een apart drinkreservoir, voldoet deze dispenser volledig aan de behoeften van jouw huisdier. Het zorgt ervoor dat er altijd voldoende voedsel beschikbaar is, zonder verspilling.

Automatisch Voeden: De automatische voeding functie zorgt ervoor dat jouw huisdier altijd toegang heeft tot voedsel, zonder dat je telkens handmatig hoeft bij te vullen. Of je nu thuis bent of onderweg, je kunt erop vertrouwen dat jouw trouwe metgezel op tijd wordt gevoed.

Handig Doorzichtig Ontwerp: Dankzij het doorzichtige ontwerp kun je gemakkelijk zien hoeveel voedsel en water er nog over is, waardoor je op tijd kunt bijvullen om te voorkomen dat jouw huisdier honger of dorst krijgt.

Productspecificaties:

Materiaal: ABS

Afmetingen: 33L x 26W x 19H Centimeter

Gewicht: 690g

Kleur: transparant/blauw

Kenmerken: dubbel gebruik voor drinken en voeden

Inhoud: 1 liter water & 2.8 liter voeder.

Geschikt voor: Algemeen voor honden en katten

Eenvoudig te Reinigen: De voerdispenser is eenvoudig te demonteren en schoon te maken, waardoor het onderhoud een fluitje van een cent is. Spoel het simpelweg af met water (het wordt aanbevolen om dit 2-3 keer per week te doen voor de gezondheid van jouw huisdier).

Met de VBZ Voerdispenser Kat ben je verzekerd van gemak, veiligheid en tevredenheid voor zowel jou als jouw geliefde huisdier. Bestel nu! En geef ze het beste en laat ze genieten van een zorgeloos leven vol voeding en hydratatie. Kies vandaag nog voor de VBZ Voerdispenser Kat en geef jouw huisdier de zorg en liefde die ze verdienen!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “VBZ Voerdispenser Kat – Voerbak Kat 2 in 1 – Voerautomaat Kat Voor Nat En Droog Voer – Automatische Voerbak – 1 Liter Water En 2.8 Liter Voer Inhoud – Blauw”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

VBZ Voerdispenser Kat – Voerbak Kat 2 in 1 – Voerautomaat Kat Voor Nat En Droog Voer – Automatische Voerbak – 1 Liter Water En 2.8 Liter Voer Inhoud – Blauw
VBZ Voerdispenser Kat – Voerbak Kat 2 in 1 – Voerautomaat Kat Voor Nat En Droog Voer – Automatische Voerbak – 1 Liter Water En 2.8 Liter Voer Inhoud – Blauw

 69,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo