Djambo Kattenmanden, Gevlochten en Zachte Kattenbed, Comfortabel en Warm.

 38,95

EAN

5419980069351

Kleur

Grijs

Materiaal

Katoen

Maat

One size

Afneembare hoes

Nee

Materiaal vulling

Polyester

Verpakkingsinhoud

Verpakkingsinhoud: *1 kattenmand

Vorm

Rond

Product lengte

45 cm

Product breedte

45 cm

Product hoogte

24 cm

Product gewicht

1.40 kg

Diameter

45 cm

Grootte hondenkattenras

Middelgrote kattenrassen

Orthopedisch

Nee

Speciaal voor puppies

Nee

Type dieren

Kat

Verpakking breedte

20 cm

Verpakking hoogte

30 cm

Verpakking lengte

40 cm

Verpakkingsgewicht

1.60 kg

Wasvoorschrift

Handwas

Waterafstotend

Nee

Categorieën

Dieren Katten Manden & Kussens Kattenmanden

Formaat kat

Middelgrote kattenrassen

Laatst geupdate op augustus 18, 2024 12:27 am
SKU: 9300000039299911 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Heb jij altijd al een unieke en fijne slaapplek voor jouw kat gewild? Als echte kattenliefhebber is het natuurlijk enorm leuk om jouw kat zoveel mogelijk te verwennen. Deze geweldige Djambo Kattenmand is daarom perfect voor jou! Deze gevlochten kattenmand is de ideale spot voor katten en kleine honden om te slapen en te relaxen. Jouw kat kan zich heerlijk in deze kattenmand oprollen om vervolgens lekker te dutten. Door in deze kattenmand te liggen zal jouw kat helemaal zen worden en uitgerust wakker worden.

De ideale slaapplek

Katten zijn altijd op zoek naar een lekker plekje in huis om te gaan liggen. Deze kattenmand is de ideale slaapplek voor iedere kat. De gevlochten kattenmand creëert een plek in huis waar katten zich helemaal comfortabel en veilig voelen en waar ze uren kunnen dutten. In de kattenmand kan jouw kat even lekker ontstressen en wordt jouw kat weer helemaal gekalmeerd.

Comfort & privacy

Doordat de mand zich naar de vorm van jouw kat aanpast wanneer hij erin ligt krijgt jouw trouwe viervoeter net wat meer privacy dan bij een platte kattenmand. Hierdoor voelt jouw kat zich sneller veilig en beschut, wat goed is voor het algehele comfort van het beestje. Voor extra beschutting kun je zelfs de rand nog wat meer omhoogtrekken.

Stijlvol ontwerp

Naast dat de kattenmand ideaal is om lekker in te slapen is de Djambo kattenmand ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan het interieur. De mand heeft een origineel en elegant ontwerp met een moderne uitstraling. De grijze kleur is daarnaast gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen. Leg de mand neer bij de muur, lekker warm voor de verwarming of zet de mand naar de bank in de woonkamer.

Ervaar de voordelen nu zelf!

  • Multifunctioneel te gebruiken – Onze gevlochten kat mand is een gezonde en ontspannende plek voor jouw allerliefste huisdier en is zowel geschikt voor grote als kleine katten, kittens en zelfs kleine honden.
  • Aangenaam comfort – De kattenmand met zijn mooie grijze shades is gemaakt van zacht katoenen materiaal voor aangenaam comfort.
  • Veelzijdig ontwerp – De gevlochten rand van de kattenmand kan omhooggetrokken worden om een grote cocon effect te creëren.
  • Bohemian stijl – Dit kattenmandje heeft een unieke en bohemian uitstraling. Het is een slaapplek voor de kat die anders is dan de normale kattenbedjes en kussens, waardoor het een echte eyecatcher is in de kamer!
  • Hoogwaardige kwaliteit – Het katoen waar de kattenmand van gemaakt is, is van hoogwaardige kwaliteit. De kattenmand is hierdoor zeer duurzaam en gaat erg lang mee.

Bestel vandaag nog jouw Djambo kattenmand en zorg voor een happy en ontspannen kat!

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Djambo Kattenmanden, Gevlochten en Zachte Kattenbed, Comfortabel en Warm.”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Djambo Kattenmanden, Gevlochten en Zachte Kattenbed, Comfortabel en Warm.
Djambo Kattenmanden, Gevlochten en Zachte Kattenbed, Comfortabel en Warm.

 38,95

Dier-benodigdheden.nl
Logo